BassoHR Oy

BassoHR Oy

Tietoa yrityksestä

Työelämän tahdit lyö Basso

BassoHR on erikoistunut yhdistämään ammattilaiset ja yritykset Suomessa. Tarjolla on työpaikkoja teollisuudessa, rakentamisessa, logistiikassa, hotelli- ja ravintola-alalla, kaupan alalla, toimistoilla – etelästä pohjoiseen! 

Löydä omasi, me autamme sinua urapolkusi kaikissa vaiheissa. 

Meiltä saat kaikki henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalveluyrityksemme tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia työtä hakeville työntekijöille eri toimialoilla ja tehtävissä. Työmahdollisuudet voivat vaihdella määräaikaisista vakituisiin ja osa-aikaisista vuorotöihin, ja ne räätälöidään yksilöllisesti jokaisen työnhakijan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Miksi sinun kannattaa valita

Aluksi jokaisen työnhakijan kanssa käydään läpi työhön liittyvät toiveet, odotukset ja vaatimukset kuten se, haluaako hakija kokopäiväistä, vakituista työtä, vai onko toiveissa jokin keikkaluontoinen lyhytaikaisempi pesti. Ensitapaaminen ja syvemmät haastattelut voidaan järjestää monin eri tavoin. Henkilökohtaisen, toimistolla tai muussa tilanteeseen sopivassa paikassa tapahtuvan kohtaamisen rinnalla käytetään yhä useammin videohaastattelua, jolloin työntekijä voi käydä keskustelun vaikka kotoaan käsin. Myös alkuvaiheen työpaikkahaastattelut toteutetaan usein videohaastatteluina. Tämä tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden valmistautua esitettyihin kysymyksiin rauhassa ja vastata niihin itselle parhaiten sopivalla hetkellä. Kun työntekijä työllistyy, seuraamme työsuhteen etenemistä ja kyselemme työntekijän kuulumisia, tuntemuksia ja palautetta työpaikasta säännöllisin väliajoin.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen toimiala: 
Henkilöstö- ja rekrytointipalvelut