Skip to main content

Kokki tai keittiöapulainen, Muikkuravintola Sampo, Kuopio

Oletko reipas, vastuuntuntoinen ja palvelualtis kokki, joka ”ossoo tai haluvaa oppia laettammaan eritoten muikkua”? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme! Haemme nyt Kuopion perinteikkääseen Muikkuravintola Sampoon KOKKIA kesälle 2023! Otamme huomioon hakijat myös kevyemmällä taustalla, jolloin voit toimia keittiöapulaisena!

Mitä pääset meillä tekemään?

Kokkina työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiömme tehtävät. Työn painopiste on á la carte annosten, eritoten muikun valmistamisessa. ”Jos maltat vilikasta ruokalistoo, niin ehken jo huomoottii, myö pelataan varman piälle eli luotetaan hyvin pitkälti muikkuun.”

Ravintolamme on auki seitsemänä päivänä viikossa, lounasajasta myöhäisiltaan, ja töitä tehdään kahdessa vuorossa näiden aikojen mukaisesti. Töitä on tarjolla vaihtelevasti käytettävyytesi mukaisesti. Kesälomien aikana tunteja kertyy reippaasti! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kesätyöt kestävät elokuun loppuun. Töitä suat tehdä kuitenkin pidempiaikaisestikin, sillä tapanamme on pitää hyvistä tekijöistä kiinni!

Menestyksen avaimet

Työntekijänä vaadimme sinulta ennen kaikkea aitoa intohimoa alaa kohtaan ja kyltymätöntä halua oppia siitä lisää. Sinulla on reipas ote työn tekemiseen ja toimit hyvin niin tiimissä kuin itsenäisestikin.

Etsimme ensisijaisesti henkilöitä, joilta löytyy alan koulutusta ja mielellään myös jo jonkin verran työkokemusta kokin tehtävistä. Eduksesi luemme myös salipuolen kokemuksen! Palkkaamme kuitenkin mielellämme myös innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella varusteltuja alan opiskelijoita tai keittiöapulaisia. Jos asiakkaalla alkaa ”näläkä juileksimmaan, ossaat tehä asiakkaan tyytyväeseksi.”

Kiinnostuitko?

Barona toimii yhteystyökumppanina rekrytoinnissa. Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi vaan toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.

Hae paikkaa viimeistään 11.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 04578815379, Haethan oheisen hakulomakkeen kautta!

Restel Ravintolat Oy

”Jos joku annos on tässä valtakunnassa tunnettu ja enemmän kun lekentaarinen eväs, niin se on Sampon paestetut muikut.” Sampo on palkittu Suomen Paras muikkuravintola -palkinnolla ja sitä pidetään myös Suomen tunnetuimpana muikkuravintolana.

Sampo on konstailematon, koko kansan kohtauspaikka, joka on porskuttanut eteenpäin jo kohta 90 vuotta. Sampossa legendaarinen ruoka ja palvelu sekä ainutlaatuinen miljöö takaavat unohtumattoman ravintolaelämyksen, niin lounaalla kuin illanvietossakin.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki tai keittiöapulainen, Muikkuravintola Sampo, Kuopio

Barona HoReCa
Kuopio
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.06.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Iitti
Barona HoReCa
Vaasa
Barona HoReCa
Kajaani
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti