Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokoaikainen siivooja Kemiin

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.

Etsitkö uusia mahdollisuuksia ensi vuodelle? Siinä tapauksessa me etsimme sinua! Haemme nyt Kemiin

KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, missä viikkotunnit ovat 37,5h viikko. Työvuorot ovat arkisin kello 6-14.  Työt alkavat 1.1.2024.

Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. 

Sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut kuten lounas- ja virike-etu, laaja työterveyshuolto, vapaaehtoinen sairauskassa ja mielen hyvinvointipalvelu verkossa.   

Tehtäviisi kuuluu päiväkodin kaikkien tilojen ylläpitosiivouksen tehtäviä. Työpäiväsi pitävät sisällään imurointia, lattioiden putsausta, pölyjen pyyhkimistä sekä WC-tilojen siivoamista. 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa siivouskokemusta ja sinulla on hyvä suomen kielen taito.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Tervetuloa yritykseen, jossa jokaisella on merkitys

Hae tehtävää mahdollisimman pian kuitenkin 4.12. mennessä täyttämällä hakulomake nettisivuillamme. Sinun ei tarvitse liittää erillistä hakukirjettä tai ansioluetteloa hakulomakkeelle. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 8-15 palvelupäällikkö Irina Leppioja. Irinan tavoitat numerosta 050 4634 168.

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoaikainen siivooja Kemiin

Kemi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 05.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti