Skip to main content

Kokoonpanotyöntekijä

Avoin hakemus kokoonpanotyöhön!

Etsimme nyt reippaita tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla. Työhösi voi kuulua esimerkiksi kokoonpano, testaus, laadunvalvonta, tuotteiden lajittelu, keräys ja pakkaus. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta mahdollisuus on myös pidempään työsuhteeseen. Työt sijoittuvat arkipäiville ja edellyttävät valmiutta kaksi- tai kolmivuorotyöhön. Työaika on 40h/vko.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden työtehtävistä tai koulutuksen vastaavalta alalta (esim. prosessiteollisuus). Tämä ei kuitenkaan ole vaatimus työllistymiselle, vaan voit olla esimerkiksi harrastuksiesi kautta kätevä käsistäsi. Asenne ja innokkuus oppia uutta ratkaisevat, ja työtehtäviin saa kattavan perehdytyksen. Pärjäät tehtävässä, jos sinulla on:
- Kyky tehdä rutiinityötä
- Tarkka ja huolellinen työote
- Hyvä keskittymiskyky

Vaatimuksena tehtävään on täysi-ikäisyys, suomen kielen taito sekä valmius vuorotyöhön.

Adeccon vuokratyöntekijöille tarjoamme palkan lisäksi esimerkiksi hyvän alennuksen kuntosalijäsenyyteen sekä mahdollisuuden vapaavalintaisiin koulutuksiin alalla. Palkkaus tehtävässä on teknologiateollisuuden tes:in mukainen ilta- ja yölisineen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydettyä, joten toimi siis nopeasti! Hakemuksen voi lähettää osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Veikko Salmi [email protected].

Lisätietoja tehtävästä antaa: Veikko Salmi, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanotyöntekijä

Adecco
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti