Skip to main content

Haluatko olla mukana luomassa tulevaisuuden digitaalista maailmaa?

Olemme innovatiivinen teknologiayritys, joka haluaa olla mukana tulevaisuuden pilvivetoisen maailman rakentamisessa. Etsimme nyt intohimoista ja visionääristä Cloud Engineeria, joka haluaa tarttua uusiin haasteisiin ja uskoo pilvipalveluiden voimaan osana modernia liiketoimintaa.

Me ALTENilla olemme digitaalisen maailman edelläkävijöitä, jotka mullistavat yritysten toimintatapoja eri aloilla. Ketterä ja tulevaisuuteen suuntautunut tiimimme on sitoutunut ylittämään rajoja ja rakentamaan seuraavan tason ohjelmistoratkaisuja, jotka muokkaavat tulevaisuutta. Pilvipalvelujen asiantuntijana meillä sinulla on mahdollisuus työskennellä uraauurtavien projektien parissa alan parhaimpien rinnalla.

Roolissa onnistumisen mahdollistaa: 

 • Kattava kokemus pilvipalveluiden hyödyntämisestä ja kehittämisestä osana liiketoimintaa (AWSAzureGCP)
 • Pilvi-infrastruktuurin kehittämistaidot, kuten virtualisointiInfrastructure as Code -kokemus (TerraformCloudFormation) sekä kontitus (DockerKubernetes)
 • Laaja tietoverkkoymmärrys (esim. VPCCDNVPN ja Direct Connect)
 • Aikaisempi kokemus tietokannoista
 • Automatisointi- ja orkestrointitaidot ja -kielet (esim. BashPowerShellPython)
 • DevOps-taidot (CI/CDversionhallinta, sekä työkalut kuten Jira/Confluence)
 • Vähintään 5 vuoden kokemus soveltuvalta alalta,
 • ja sujuva suomen sekä englannin kielen taito

Lisäksi eduksi katsomme:

 • Tietoturvaymmärryksen ja -taidon
 • Muun ohjelmistokehityskokemuksen
 • Soveltuvan alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon

Tarjoamme sinulle:

 • Innovaatiota ja haasteita: Pääset työskentelemään inspiroivassa ympäristössä, jossa luovuus ja tekninen osaaminen yhdistyvät. Meidän tavoitteemme on aina kehittää uusia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.
 • Ammatillista kehitystä ja kasvua: Jatkuva oppiminen ja ammatillinen kehitys kasvattaa taitojasi ja asiantuntemustasi. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua Tech Week -tapahtumiin ja suorittaa IT-alan sertifikaatteja.
 • Monipuolisen työn ja tiiviin tiimin: Pääset kannustavaan ja osallistavaan työympäristöön, jossa arvostetaan panostasi ja edistetään henkilökohtaista kasvua. Liity osaavien ja innostuneiden kehittäjien joukkoon, jotka jakavat intohimon ohjelmointiin. Meillä jokainen ääni kuuluu, ja yhteistyö on avain menestykseemme.
 • Haastavia projekteja: Pääset työskentelemään monipuolisten ja merkityksellisten projektien parissa. Kehität ohjelmistoja, jotka vaikuttavat suoraan ihmisten arkeen ja muuttavat alan standardit. Olet mukana rakentamassa tulevaisuutta!

Toivomme, että olet meidän tuleva Cloud Engineer!

Jos koit värähtelyä screenin sillä puolen ja haluat liittyä tiimiimme, lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 26.5.2024.

Lisätietoja tehtävästämme saat rekrytoijaltamme Janilta, [email protected]

Miksi ALTEN?

Meille ALTENilla on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi arkea parantavia etuuksia. Pakettiin kuuluu mahtavien työkavereiden sekä huumorintajuisen työyhteisön lisäksi muitakin etuja, kuten joustava etätyö/hybridimalli, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä sporttisimmille tarjoamme myös mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun. Osa kulttuuriamme on yhteinen ajanvietto myös työn ulkopuolella erinäisten tapahtumien parissa. Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi, että lisäksi meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan ja Kustavin saariston kauniista maisemista. Huolehdimme työntekijöidemme terveydestä tarjoamalla laajan työterveyshuoltopalvelun sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Cloud Engineer

Helsinki
Oulu
Tampere
Hybridityö, Etätyö

Julkaistu 17.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti