Skip to main content

Koordinaattori, asiakaslaskutus

Asiakaslaskutuksessa vastaamme sosiaali- ja terveydenhuollon tasasuuruisten asiakasmaksujen laskutusprosesseista, tulosidonnaisten asiakasmaksujen valmistelusta ja määräämisestä palveluiden piirissä oleville asiakkaille, valmistelutyöstä asiakasmaksujen alennus- ja poistopäätöksiä varten sekä täyskustannuslaskutuksesta ja muista monipuolisista laskutuksen oheen kuuluvista taloushallinnon tehtävistä.

Koordinaattorina tehtäviisi kuuluu asiakasmaksuihin liittyvät asiantuntijatehtävät, kuten hallinto- ja selvittelytyö (esimerkiksi oikaisuvaatimuksiin liittyen), asiakaspalvelu ja tiedottaminen sekä prosessien ja työyhteisön kehittäminen. Asiakaslaskutuksen päätoimipisteemme sijaitsee Tietotalolla (Naulakatu 2, Tampere). Etätyömahdollisuudet ovat hyvät. Lisäksi tarjoamme työnantajana monipuoliset työsuhde-edut, kuten vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Katsomme eduksesi käytännön työkokemuksen vastaavanlaisista toimisto-, asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävistä, monipuolisen tietojärjestelmäosaamisen (erityisesti potilas- ja asiakastietojärjestelmät) sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja -asetuksen ja hallintolain tuntemuksen. Arvostamme kehittämismyönteistä työotetta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, erinomaisia vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme, että voit aloittaa sijaisuudessa 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuus kestää 6.1.2025 asti. Tehtävän koeaika on kolme kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on 36,25h/vko.

Tule meille ja jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta!

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasmaksupäällikkö Mari Kallinen, p. 041 730 2282, [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 3 200€/kk
Työ alkaa: 03.06.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 30.04.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/9b39747e-f...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 08:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9b39747e-fbaf-415b-96f8-b7db68e2e44d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koordinaattori, asiakaslaskutus

Pirkanmaan Hyvinvointialue
Tampere
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 17.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti