Skip to main content

Korjausrakentaja pääkaupunkiseudulle

Etsitkö rakennusalan töitä vakituiseen työsuhteeseen? Oletko kätevä käsistäsi ja halukas kasvamaan korjausrakennuksen ammattilaiseksi? Hienoa! Etsimme tällä hetkellä asiakasyrityksellemme korjausrakentajaa. Työtehtäviisi kuuluu tarkat purkutyöt ja korjausrakentaminen yksityisasunnoissa. Työ on pääasiassa itsenäisesti tehtävää ja vaatii myös asiakaslähtöistä otetta työhön. Töihin lähdetään aamuisin kiinteästä toimipisteestä yrityksen ajoneuvolla.

TARJOAMME
- Kunnolliset työvarusteet
- Vakituisen työn
- Ateriakorvauksen
- Kokemustasi vastaavan palkkauksen (rakennusala tes) ja mahdollisuuden korottaa, sitä kunhan vauhtiin pääset
- Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa
- Itsenäisen työn

EDELLYTÄMME
Aiempaa kokemusta korjausrakentamisesta tai purkutyöstä sekä voimassa olevat työ- ja tulityökortit. Lisäksi työssä edellytetään sujuvaa suomen kielen kirjallista- ja suullista taitoa. Kokemusta enemmän arvostamme motivoitunutta työotetta ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

OTA YHTEYTTÄ
Miltä kuulostaa? Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydettyä, joten toimi siis nopeasti! Liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Veikko Salmi [email protected].

SIHTI YRITYKSENÄ
Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön. Toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.
Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT
Rakentaminen, purku, korjausrakentaminen, kirvesmies, rakennusmies, rakennustyö, saneeraus, vakituinen, itsenäinen, auto, pääkaupunki, Sihti

Lisätietoja tehtävästä antaa: Veikko Salmi, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Korjausrakentaja pääkaupunkiseudulle

Sihti
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti