Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Korpilahden Osuuspankkiin asiakasneuvoja

Korpilahden Osuuspankki etsii henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin sinua, pankkialalla kokemusta kerryttänyt alan osaaja! Pääset mukaan pieneen ja tiiviiseen työyhteisöön, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus marraskuun loppuun saakka ja aloitus tehtävässä onnistuu vaikka heti!

Sinua odottaa työpari, kenen kanssa pääset työskentelemään henkilöasiakkaiden rahoituspuolen tehtävien äärellä. Aiemman, kattavan henkilöasiakkaiden rahoituspuolen osaamisesi avulla pääset hyvin tehtävässä alkuun! Työpäiväsi koostuvat monipuolisesti henkilöasiakkaiden rahoitusasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta valmistelusta päätöksentekoon asti. Kasvokkain tapahtuvien asiakaskohtaamisten lisäksi palvelet asiakkaita monikanavaisesti sähköisiä asiakaspalvelukanavia ja puheluita hyödyntäen.

Aikaisempi kokemus OP Ryhmässä työskentelystä auttaa järjestelmien nopeassa omaksumisessa ja työhön perehtymisessä. Valitun henkilön tehtäväkenttää voidaan räätälöidä aikaisemman osaamisen mukaan asiakasneuvojan tai asiakkuusasiantuntijan rooleihin tai siihen välimaastoon.

Palveluhenkisyyden lisäksi toivomme sinulta erinomaisia tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aktiivinen ja toimeen tarttuva työote sekä aito halu hyvän asiakaskokemuksen luomiseksi ovat asioita, joita tiimissä arvostetaan. Me tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä työtä tehokkaassa ja kehitysmyönteisessä tiimissä.

Korpilahden uudenkarheat toimitilat tarjoavat hyvät puitteet työskentelylle ja töitä voi tehdä joustavasti myös etänä palvelutilanteen mukaan. Pystyt hyvin itse suunnittelemaan työviikkoasi ja käytössäsi on liukuva työaika. Korpilahden Osuuspankki on myös valmis tarvittaessa avustamaan asunnon hankkimisessa työsuhteen ajaksi.

Haluaisimme kuulla juuri sinusta, joten hae ilmoituksen ohessa olevan linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään välittömästi, kun sopiva ehdokas löytyy.

Mikäli haluat kysyä lisää tehtävästä, voit olla yhteydessä sähköpostitse [email protected]

Työsuhde on määräaikainen, kokoaikainen työsuhde marraskuun 2023 loppuun saakka ja valittu henkilö tulee työsuhteeseen Tribedolle. Meillä on kattavat työhyvinvointia olevat edut henkilöstölle sisältäen mm. lounas- ja hyvinvointiedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Korpilahden Osuuspankkiin asiakasneuvoja

41800 Korpilahti
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 20.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti