Skip to main content

Koulunkäynninohjaaja, 2 tehtävää, Aurinkokiven koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Aurinkokiven koulu

Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 - 

Etsimme koulunkäynninohjaajia opetustiimeihimme

Haettavana on kaksi koulunkäynninohjaajan vakituista tehtävää 1.8.2024 alkaen Aurinkokiven koulussa Kivistössä. Vuonna 2016 valmistunut koulumme kasvoi vuonna 2019 monipuoliseksi yhtenäiskouluksi.

Koulu on tärkeä osa Aurinkokiven palvelukeskuksen luovaa, yhteisöllistä ja kestävän kehityksen periaatteilla toimivaa palveluympäristöä. Palvelukeskuksessa toimivat myös päiväkoti, oppilashuolto, äitiys- ja lastenneuvola, musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu.
Yhdessä kehittyvä ja lämminhenkinen, yhteisestä tekemisestä innostuva koulumme on lukuvuonna 2024-2025 n. 1050 oppilaan ja n.100 aikuisen yhtenäiskoulu (1.-9.lk).  Tutustu Aurinkokiven kouluun -linkki.
Koulussamme panostetaan koko työyhteisön yhteisöllisyyteen. Yhteisopettajuus ja oppilaan kohtaaminen ovat tärkeimpiä arvojamme koulutyössämme.

Meidän työyhteisössämme rehtorit, tiimivastaavat ja uuden henkilökunnan mentorit ottavat sinut vastaan ja auttavat sinua lukuvuoden aikana. Saat tueksesi työyhteisön, jossa jokaisella on mahdollisuus käyttää vahvuuksiaan niin omassa työssään kuin kouluyhteisön kehittämisessä. Hyvien julkisten yhteyksien sekä kehittyvän Kivistön alueen ansiosta erilaiset oppimisympäristöt ovat kätevästi tavoitettavissa. 

Toivomme hakijalta kokemusta koulunkäynninohjaajana toimimisesta perusopetuksessa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä valmiutta työskennellä kaikenikäisten oppilaiden apuna.
Keskeiset tehtävät ovat oppilaan tukeminen oppimisessa ja oppilaan hyvinvoinnin edistäminen sekä työskentely iltapäiväkerhossa. Koulujen loma-aikoina koulunkäynninohjaaja työskentelee kokoaikaisesti vammaisten lasten lomatoiminnassa


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja tai muu vastaava ammatillinen tutkinto


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2250
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

rehtori

Silander Sari

0407783594

[email protected]


Tavoitettavissa virka-aikana

Jonna Temonen virka-apulaisrehtori [email protected] 0401259256 virka-aikana Hanna-Maria Antikainen virka-apulaisrehtori [email protected] 0401564027

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 16.04.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koulunkäynninohjaaja, 2 tehtävää, Aurinkokiven koulu

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 16.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti