Skip to main content

Koulunkäynninohjaaja, Puistolanraitin ala-asteen koulu

Vakinainen työsuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 5, Puistolanraitin ala-asteen koulu

Työavain: KASKO-01-504-24
Haku Päättyy: 02.05.2024 klo 16:00
Palkka: 2281,90 €/kk, kun työaika on 38,25h/vko
Palvelussuhde: 1.8.2024
Työpaikan osoite: Puistolan raitti 18, 00760

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta yhdessä osaavan työyhteisön kanssa!

Haemme yhteisölliseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme koulunkäynninohjaajaa Puistolanraitin ala-asteen kouluun. Meillä on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja meillä viihdytään!

Puistolanraitin ala-asteen koulu on koulu kaikille. Koulussamme tarjotaan opetusta niin lähialueen lapsille kuin keskitettyjen palvelujen pienryhmille. Koulu koostuu kahdesta toimipisteestä sekä erillisestä TOI-opetuksen rakennuksesta. Koulussa opiskelee yhteensä n. 470 oppilasta.

Koulunkäynninohjaajan työn tavoitteena on oppijan ohjaaminen ja tukeminen koulunkäynnin- ja oppimisprosessin eri vaiheissa.
Koulunkäynninohjaajan tehtävään kuuluu vaikeasti kehitysvammaisten lasten ohjaaminen toiminta-alueittaisessa opetuksessa sekä kehitysvammaisten iltapäivätoiminnassa. Ryhmässä on kuusi lasta, viisi ohjaajaa ja opettaja. TOI-opetuksen luokkia on kaksi ja luokat tekevät tiivistä ja joustavaa yhteistyötä keskenään. Luokat sijaitsevat erillisessä rakennuksessa, jonka tilat ovat uudehkot ja asianmukaiset sekä suunniteltu juuri TOI-opetusta varten.

Koulunkäynninohjaaja palkataan 38h 15 min viikkotyöajalle. Tehtävä on kokopäiväinen.
Täyden työajan palkka on 2281,90 €/kk, lisäksi palkkaan kuuluu mahdolliset KVTES:n mukaiset työkokemuslisät.

Koulunkäynninohjaajan kokonaistuntimäärä voidaan tarkistaa lukuvuosi kerrallaan koulun resurssin puitteissa koulun toiminta-ajaksi.

Helsingin kaupunki haluaa palkita sinut, uusi, meillä aloittava koulunkäynninohjaaja, joka työskentelet toiminta-alueittain opiskelevien oppilaiden luokassa, pidennetyn oppisvelvollisuuden luokassa tai autismiopetuksen luokassa 2000 € kannustuspalkkiolla! Palkkio maksetaan työntekijälle, joka ei ole aikaisemmin työskennellyt vakituisena koulunkäynninohjaajana/erityiskoulunkäynninohjaajana Helsingin kaupungilla tai edellisestä työsuhteesta on kulunut vähintään 2 vuotta. Ensimmäinen 1000 euroa maksetaan vakinaisen palvelussuhteen alettua ja loput 1000 euroa maksetaan, kun vakinaista palvelussuhdetta on kulunut 1 vuosi samassa koulussa.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, koulutusmahdollisuuksia ja tukea työmatkoihin.

Koulunkäynninohjaajat otetaan Helsingin kaupungin palvelukseen ja työsopimukseen kirjataan ensimmäinen toimipaikka. Toimipaikka määräytyy kulloinkin käytettävissä olevien koulunkäynninohjaajaresurssien perusteella ja voi vaihtua vuosittain.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rekisteriote.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut.

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus, www.hel.fi/edurekry ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Rehtori
Nina Orpana
09-31082612

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/puistolanraitin-ala-asteen-koulu

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti