Skip to main content

Koulunkäynninohjaajan vakinainen tehtävä Otanmäen koulu

Haemme Kajaanin kaupungin perusopetukseen koulunkäynninohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Otanmäen kouluun 5.8.2024 alkaen.

TARJOAMME SINULLE

Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn koulunkäynninohjaajana yleisopetuksen luokassa Otanmäen koulussa. Tehtävä voi sisältää aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjausta. Koulu on idyllinen maalaiskoulu rauhallisessa ja metsäisessä ympäristössä ja se sijaitsee 38 kilometriä Kajaanin keskustasta lounaaseen.

Työaika 38,25h/vko. KVTES:n mukaisen palkkauksen.

Kehitysmyönteisen työyhteisön, jossa kannustetaan työn ja toimintatapojen aktiiviseen ja innovatiiviseen kehittämiseen. Tavoitteemme on hyvinvoiva, osaava ja monimuotoinen henkilöstö, mikä näkyy kuntalaisille tarjottavien palveluiden laatuna.

ODOTAMME SINULTA

Innostunutta otetta työhön, valmiutta tehdä yhteistyötä opettajan kanssa sekä taitoa kohdata perusopetusikäiset oppilaat. Lisäksi arvostamme nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa ja kehittävää työotetta. Työ on ajoittain psyykkisesti ja fyysisesti kuormittavaa.

Kelpoisuusehtona on Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai muu vastaava koulutus, joka antaa kelpoisuuden toimia tehtävässä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

TYÖNANTAJAN TIEDOT

Kajaanissa perusopetus kuuluu sivistystoimialaan, ja sitä johtaa perusopetuksen tulosalueen johtaja. Meillä on yhteensä 14 perusopetuksen koulua, joissa on oma rehtorinsa. Kajaanin kouluja on remontoitu vastaamaan muuttuvia opetusmenetelmiä, ja tieto- ja viestintäteknologiaa hyödynnetään opetuksessa ensimmäisestä luokasta lähtien. Meillä perusopetus on monikulttuurista, ja vuonna 2021 käynnistyi myös laajamittainen kaksikielinen perusopetus, jossa opetusta annetaan englanniksi ja suomeksi. Kajaanissa on myös musiikki-, liikunta- ja matematiikkaluokat.
Olemme jo pitkään panostaneet yhteiseen pedagogiseen kehittämiseen ja oppilashuoltoon.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.
Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

KIINNOSTUITKO?

Hae meille viimeistään 2.5.2024 klo 15.00 mennessä! Hakemuksen voit täyttää sähköisesti Kuntarekryn sivulla tai toimittamalla postitse osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote, todistus huumausainetestauksesta sekä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan (T-todistus). Koeaika on kuusi kuukautta.

Tule osaksi osaavaa joukkoamme!

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/
https://www.kajaani.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/peruskoulut-ja-hallinto/otanmaen-koulu/

Yhteystietomme

Lisätietoja Otanmäen koulun rehtori, Pilvi Tervahonka p. 040 512 5308, sähköposti muotoa [email protected]

Tietoa organisaatiosta

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Sijainti
Uunimiehentie 10 B
88200 Otanmäki

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti