Skip to main content

KULJETTAJAKOULUTUKSEN TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Haemme nyt Vantaalle aikaansaavaa,

KULJETTAJAKOULUTUKSEN TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Volvo kuljettajakoulutuksen tuotepäällikkönä tavoitteenasi on saavuttaa korkea asiakastyytyväisyys tukemalla asiakkaita kuorma-auton ja sen ominaisuuksien päivittäisissä toiminnoissa. Tämä on mahdollista tukemalla Suomen jälleenmyyjäverkoston kyvykkyyttä kehittämällä ja kouluttamalla kuljettajakoulutus konseptia. Kuljettajakoulutuksen tuotepäällikkö on mukana kehittämässä systemaattisesti koko auton elinkaaren palvelukonseptia, johon kuuluu kuljettajakoulutus, Volvo Connect, palvelutuotemyynti sekä auton käytettävyyden maksimointi. Vastaat ja koordinoit verkoston osaamisen kehittämisestä kuljettajakoulutusten osalta.

Olet osa tiimiä, jossa analysoidaan Volvo Connectin dataa ja edesautetaan asiakasta käyttämään autoa tehokkaasti ja turvallisesti. Tiimi kouluttaa asiakkaat sekä edistää verkostoa myymään Volvo Connect - palvelua. Service Market tiimissä työskentelee yhteensä 6 alan ammattilaista. Tiimissä puhalletaan yhteen hiileen ja kaveria autetaan onnistumaan roolissasi kollegana.

Tulet työssäsi käyttämään erilaisia Volvon järjestelmiä ja analysointityökaluja, joten tehtävässä vaaditaan hyvää digitaalisten työkalujen taitotasoa. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset asiakaslähtöisen asenteen, oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä ja organisointikykyä. Hyvät viestintä- ja ryhmätyötaidot auttavat ylläpitämään luottamusta Volvo Finlandin ja verkoston sisäisessä yhteistyössä. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa, lisäksi kuorma-auton tekninen tuntemus ja kaupallinen kokemus ovat välttämättömiä. Ihmiskeskeisenä henkilönä tuet tiimiäsi saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Tarjoamme sinulle mukavan ja rennon työyhteisön, hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä vakaan työnantajan, joka on sitoutunut turvallisuuteesi ja terveyteesi. Meillä on käytössä hybridityömalli eli työskentelemme toimistollamme Vantaan Viinikkalassa sekä mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Meillä Volvolla monimuotoisuuden ja tasa-arvon vahvistaminen on yksi ydinarvoistamme. Uskomme työyhteisön monimuotoisuuden parantavan tehokkuuttamme ja innovatiivisuuttamme, joka on tie niin asiakkaan menestykseen kuin hyvinvoivaan työpaikkaan. Haluamme lisätä naisten määrää autoalalla ja myös tämä tehtävä sopii naiselle erinomaisesti!

Volvo Connect - palvelusta saat lisätietoja sivuiltamme Volvo Connect ! Volvo Trucks

Kuljetettajakoulutuksesta saat lisätietoja sivuiltamme Kuljettajakoulutus ! Volvo Trucks

Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 26.5.2024 osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Service Sales & Uptime Manager John Ehrstedt, sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse puh. +358 503525017.

Yhteystiedot: John Ehrstedt
[email protected]
Työpaikan osoite: Osumakuja 4, 01530 Vantaa, 01530 Vantaa
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 26.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/f00f2493-4...
Ilmoitus jätetty: 13.05.2024 15:06
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f00f2493-45c8-4e4b-9955-9ba50a9490cc

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KULJETTAJAKOULUTUKSEN TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Volvo Finland Ab
Vantaa
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 13.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti