Skip to main content

Kumi- ja muoviasentaja teollisuuteen, Caverion

Caverion Industria Oy, Kokkola 

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työssä viihtymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi kumi- ja muoviasennuksesta kiinnostunutta LVI-huoltoasentajaa teollisuuden kohteisiin. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Työnkuvasi koostuu monipuolisista LVI-asennus- ja korjaustehtävistä (mm. ilmastointi- ja putkiasennukset sekä ennakkohuolto) vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Työssä pääset muun muassa rakentamaan muoviputkistoja sekä erilaisia muovisia suojakoteloita. Vaihtelevaan työnkuvaasi kuuluu myös esimerkiksi kuljetinliinojen korjaukset sekä erilaisten säiliöiden pinnoittaminen.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään – unohtamatta huumoria. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sisältäen esimerkiksi fysioterapeutin ja psykologin palvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi omaat tehtävään soveltuvan ammatillisen koulutuksen ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta LVI ja/tai kumi- ja muovitöistä. TIG-hitsaustaito katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on toimeentarttuva, asiakaskaslähtöinen ja oma-aloitteinen työote sekä halua kehittää omaa osaamistasi. Et myöskään tingi työturvallisuusasioista. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jyrki Myllymäki p. 050 3060436 tai sähköpostitse [email protected] 

Hae tehtävään 30.9.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Caverion on älykkään ja kestävän rakennetun ympäristön asiantuntija, joka mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme kiinteistöjen, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: perus- ja älyteknologioiden asennuksesta sekä huollosta ja kunnossapidosta palvelujen johtamiseen sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, lähes 14 500 caverimme voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 2,3 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kumi- ja muoviasentaja teollisuuteen, Caverion

Eezy Henkilöstöpalvelut
Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Kokkola
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kokkola
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kokkola
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kokkola
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti