Skip to main content

A la Carte tarjoilija

Haemme aurinkoisia ja ammattitaitoisia a la carte tarjoilijoita asiakkaillemme Kokkolan alueelle niin kesätyöhön kuin pidempiaikaisempiinkin työsuhteisiin.

Aiempi kokemus ravintolatyössä on tarpeen onnistuaksesi tässä tehtävässä, mutta viimekädessä asenne ratkaisee! Joten vaikka olisit vasta aloitteleva ravintola-alan tähti, perehdytys takaa sinulle mahdollisuuden kasvaa kovan luokan ammattilaiseksi osaavien kollegojen ja esihenkilöiden seurassa.

Tässä työssä tärkein työtehtäväsi on asiakkaista ja heidän tarpeistaan huolehtiminen, myyntityö sekä muut ravintolan työtehtävät. Työn alkaessa sinulla tulee olla hygieniapassi sekä terveydentilatodistus (entinen salmonellatodistus). Tehtävä edellyttää myös täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa kommunikaatiota suomen kielellä. Työsuhteessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan työehtosopimusta ja työkokemukseesi ja osaamiseesi perustuva palkkaus sovitaan kanssasi haastatteluvaiheessa.

Työvuorojen pituudet vaihtelevat ja työajat sijoittuvat niin aamuun kuin iltaan sekä viikonloppuihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia eri ravintoloissa. Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Toimi siis heti, jotta olet ensimmäisten joukossa nappaamassa parhaat paikat!

Hae paikkaa viimeistään 10.03.2024 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

A la Carte tarjoilija

Barona HoReCa
Kokkola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.03.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti