Skip to main content

Laadunvalvoja/betonimylläri kesäksi valmisbetonitehtaalle (Rovaniemi)

Laadunvalvoja/betonimylläri kesäksi valmisbetonitehtaalle

Paikkakunta: Rovaniemi

Jäivätkö lapsuuden kuraleikit kesken? Haluaisitko että sinunkin hiekkakakkusi kestää sata vuotta? 

Ei hätää, Ruduksen kesärekry on auki! 

Mitä laadunvalvojan/betonimyllärin rooliin kuuluu?

Rovaniemen valmisbetonitehdas kaipaa kesäksi apua laadunvalvontaan ja betoninvalmistukseen. 

Huumorintajusta ei ole tässä hommassa haittaa eikä asioita kannata ottaa liian tosissaan. Tärkeintä on, että hommat hoituvat! Vaarana vaan on, että viihdyt liiankin hyvin ja jäät porukkaan pidemmäksikin aikaa. Varoittavia esimerkkejä on monia ja samasta syystä osa paikoista on jo täytetty. 

Aiempi kesätyöntekijämme Maiju kertoo työstä seuraavaa: " Laadunvalvojana varmistan, että betonimassoissa on oikeat notkeudet ja ilmamäärät sekä millaisia lujuuksia betonille saadaan viikon päästä. Teen myös etukäteen testejä siitä, miten betonimassan käyttäytyminen muuttuu, jos vaikka reseptiä muutetaan. Työ on tarkkaa ja täytyy osata viestittää asiat oikein tuotannon puolelle."  

Laadunvalvonnan lisäksi, osaamista pääsee syventämään myös betonimyllärinä.

Miltä onnistunut kesä näyttää?

Kesän aikana:

  • Olet päässyt osaksi työporukkaa ja sisäistänyt työyhteisön perusarvot. 
  • Ymmärrät mitä turvallinen työskentely omassa työnkuvassa vaatii ja ylläpidät turvallisia työtapoja. 
  • Olet saanut laajemman ymmärryksen betonista ja sen ominaisuuksista. 

Tarjoamme sinulle paitsi huippukesän myös:

  • Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • Kahvit, teet ja joskus myös pullat
  • Mm. työvaatteet, turvakengät, työturvallisuuskorttikoulutuksen
  • Yhteisen perehdytyspäivän ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kanssa

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja pidämme tärkeänä, että jokainen tuntee kuuluvansa työyhteisöön ja kokee, että häntä kunnioitetaan, kuunnellaan ja kohdellaan oikeudenmukaisesti omana itsenään. 

Tuleva työyhteisö odottaa sinua jo kovasti. Pääset osaksi avointa, huumorintajuista ja vastuuntuntoista porukkaa. Tehtaan työporukan ja Ruduksen lisäksi olet osa maailmanlaajuista CRH:n työyhteisöä, johon kuuluu noin 70 000 ihmistä. 

Olipa sinulla aiempaa kokemusta betonialalta tai ei, perehdytämme sinut työhön joka tapauksessa. Kesän jälkeen meillä voi tarpeen tullen olla mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön.

Tehtävässä maksettava palkka on 12 euroa/tunnissa.

Kriittiset rekrytointikriteerit:

Tehtävän luonteen takia sinulla tulisi olla hyvä peruskunto ja valmius työskennellä tehdasympäristössä.  Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa. Ajokortti (B) pakollinen. Tehtävässä vaaditaan vähintään 18 v. ikää. 

Näin haet paikkaa:

Voisiko tässä olla seuraava paikkasi? Meistä olisi hienoa saada sinut kesäksi meille. Tässä muutama vinkki ennen kuin laitat meille hakemusta.

  1. Suosittelemme tutustumaan lisää entisen kesätyöntekijämme Maijun kesätyökokemuksiin täältä sekä Ahmadin kokemuksiin täältä ja siten saat myös paremman kuvan, mitä kesä meillä voisi sinulle tarjota ja millainen työyhteisö sinua odottaa.
  2. Jos haluat tutustua meihin vielä paremmin, kurkkaa ruduslaisten tarinoihin instagramimme kautta tästä tai hyppää suoraan ruduslaisten tarinoihin blogiimme tästä.
  3. Vakuutuitko, että tämä on seuraava paikkasi? Hienoa, täytä seuraavaksi hakemus  ja lähetä se meille viimeistään 10.6.2024. Sujuvan perehdytyksen takia toivomme, että uusi työkaverimme pystyisi aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätiedot:

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ei hätää, me olemme täällä sinua varten. Lisätietoa tehtävästä antaa Tehdaspäällikkö Pentti Sipilä puh. 0443140381 tai [email protected]

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan; taloja, teitä, siltoja ja pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Keskeisiä arvojamme ovatkin vastuullisuus, rehtiys sekä työn ilo ja omistajuus. Palvelemme Suomen, Baltian ja Pohjois-Ruotsin asiakkaitamme noin 1057 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 346 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

 

 

Rudus vaikuttavuus

Rudus synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rudus synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Rudus

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rudus Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laadunvalvoja/betonimylläri kesäksi valmisbetonitehtaalle (Rovaniemi)

Rovaniemi
Kesätyö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti