Skip to main content

Lääkäriksi Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle, Avoin haku

Lääkäriksi Etelä-Pohjanmaalle?

Lääkäriksi Etelä-Pohjanmaalle?

Etelä-Pohjanmaalla on turvallista asua ja tilaa elää. Vaihtoehtoja asumiseen on sekä kaupunkiympäristöissä että maaseudulla. Monipuolisia harrastusmahdollisuuksia löytyy koko perheelle. Luonto on lähellä, silti alueella on hyvät liikenneyhteydet ja kohtuulliset etäisyydet.

Perusterveydenhuolto

Etelä-Pohjanmaa on jaettu sote-keskuksiin. Sote-keskukset ovat Ilmajoki, Järvi-Pohjanmaa (Alajärvi), Kaksineuvoinen (Kauhava), Kurikka, Lapua, Seinäjoki ja Suupohja (Kauhajoki). Jokaisessa sote-keskuksessa on mahdollisuus tehdä monipuolista yleislääkärin työtä. Sote-keskuksissa on lääkärin kiireetön vastaanotto, kiirevastaanotto sekä vuodeosastot ja kotisairaala. Lisäksi sote-keskusten lääkärit tekevät lääkärin töitä lastenneuvoloissa, äitiysneuvoloissa, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa, kotihoidossa ja asumispalveluyksiköissä. Näiden töiden osalta voi kertoa toiveensa!


Erikoissairaanhoito

Medisiiniset palvelut sisältävät sisätautialat sekä neurologian, ihotautien ja allergologian, syöpätautien, geriatrian, infektiosairauksien ja keuhkosairauksien erikoisalat.

Kuntoutuspalvelut sisältävät terapiapalveluyksikön, apuvälinekeskuksen sekä kuntoutuskeskuksen. Kuntoutuspalveluissa fysiatrian erikoisalalla voit työskennellä lääkärinä sekä kuntoutusosastolla että poliklinikalla.

Diagnostiikkakeskus sisältää laboratoriotoiminnan, radiologian, fysiologian ja isotooppitutkimukset, patologian ja farmasian palveluyksiköt. Erikoistumiskoulutukseen paikkoja on radiologian erikoisalalla. Pienempien diagnostisten alojen erikoistumiskoulutuksen osalta ota yhteys palvelualuejohtajaan.

Mielenterveys ja riippuvuushoidon palvelut pitävät sisällään sekä lasten- ja nuorisopsykiatrian että psykiatrian erikoisalat. Erikoistumiskoulutusta järjestetään kaikilla psykiatrian erikoisaloilla.

Operatiiviset palvelut sisältävät kirurgian, gynekologian, silmätautien, korva-, nenä- ja kurkkutautien, anestesiologian ja tehohoidon, lastentautien, ortopedian, vatsatautien ja urologian erikoisalat.

24/7 -palveluihin kuuluvat ensihoito, yhteispäivystys, päivystysosasto ja palliatiivinen keskus. Palvelualueella voit erikoistua akuuttilääketieteeseen. Lisäksi yhteispäivystyksessä työskentelystä voi kerryttää 3 kk edestä TK -palvelua muiden erikoisalojen erikoistumiskoulutukseen. Palliatiivisessa keskuksessa koulutetaan alan erityispätevyyslääkäreitä. Yleislääketieteen reunapalvelujakso on mahdollinen palliatiivisessa keskuksessa, päivystysosastolla tai yhteispäivystyksessä.

Tarjoamme sinulle:

Kunnon perehdytyksen, toimivan ohjauksen ja vahvan seniorituen, tukea urapolkusi rakentamiseen, työaikajoustot työn ja perhe-elämän onnistuneeseen yhdistämiseen, kilpailukykyisen palkkauksen, monipuoliset mahdollisuudet, laajan päivystyksen sairaalan monipuolisine erikoistumismahdollisuuksineen, keskuskaupungin ison sotekeskuksen laajat mahdollisuudet, pienten sotekeskusten kotoisan tunnelman ja työkaverit nopeasti tutuksi ja moniammatillista tiimityötä eri toimipisteissä.

Osassa toimipisteissä voidaan sopia osittaisesta etätyöstä. Kiirevastaanoton palkkauksen osalta meillä on oma kannustava paikallinen sopimus.

Ota yhteyttä ja keskustellaan työmahdollisuuksista lisää!

Yhteystiedot

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lääkäriksi Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle, Avoin haku

63500 Alajärvi
63300 Alavus
62500 Evijärvi
60800 Ilmajoki
64900 Isojoki
64350 Karijoki
61800 Kauhajoki
62300 Kauhava
63100 Kuortane
61300 Kurikka
62600 Lappajärvi
62100 Lapua
Seinäjoki
63800 Soini
64700 Teuva
62800 Vimpeli
63700 Ähtäri
61500 Isokyrö
Etätyö

Julkaistu 19.03.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti