Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Tietoa yrityksestä

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS on yli tuhannen työstään motivoituneen ammattilaisen yhteisö. Yhteisenä tehtävänämme on edistää korkeakouluopiskelijoiden terveyttä, hyvinvointia ja opiskelukykyä rohkealla, välittävällä ja yhdenvertaisella otteella.

Tarjoamme opiskeluterveydenhuollon palveluja noin 280 000 korkeakouluopiskelijalle 24 omalla palvelupisteellämme. Digitaaliset palvelut ovat oleellinen osa YTHS:n asiointikanavia.

Tavoitteenamme on taata laadukas opiskeluterveydenhuolto helposti ja nopeasti kohdennetun palveluvalikoiman, positiivisen asiakaskokemuksen ja osaavien ammattilaisten avulla.

Tuotamme tehokkaasti meille annetut lakisääteiset tehtävät, ja sopeudumme nopeasti toimintaympäristömme muutoksiin.

YTHS on juurtunut merkittäväksi osaksi suomalaista terveydenhuoltojärjestelmää. Toimintamme aloittamisesta tulee kuluneeksi 70 vuotta vuonna 2024.

Teemme opiskeluterveydenhuollon asiantuntijana työtä, jonka tulokset vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen.

Lisätietoja yths.fi

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Terveydenhuollon palvelut
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Erikoishammaslääkäri, Erikoislääkäri, Erikoistuva lääkäri, Fysioterapeutti, Hammashoitaja, Hammaslääkäri, Lääkäri, Lähihoitaja, Mielenterveyshoitaja, Osastonhoitaja, Psykologi, Röntgenhoitaja, Sairaanhoitaja, Suuhygienisti, Suukirurgi, Terveydenhoitaja, Työterveyslääkäri, Ylihammaslääkäri, Ylilääkäri

Työpaikan ominaisuudet: 

Henkilökohtainen koulutus- tai kasvubudjetti
Joustavat työajat
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Normaalia kattavampi työterveys