Skip to main content

Laatupäällikkö trukkien valmistukseen, määräaikaisuus

 

Oletko laatuasioista syttyvä rautaisen ammattitaidon omaava laatupäällikkö tai laadun saloihin jo oppimaan päässyt henkilö? Haluatko työskennellä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa ympäristössä trukkien valmistuksen parissa, jos vastasit kyllä  jatka lukemista! Haemme nyt meille Mitsubishi Logisnext Europe Oy:lle uutta työkaveria laatupäälliköksi. Tehtävä on noin vuoden pituinen vanhenpainvapaan sijaisuus.

 

Tule mukaamme viemään suomalaista huipputeknologiaa ja osaamista maailmalle!

 

Laatupäällikkönä työskentelet laatutiimin vetäjänä tuotannon organisaatiossa. Työtehtäviisi kuuluu  laatutiimin toiminnasta vastaaminen, auditoinnit, toimittaja-, ja asiakaslaadusta vastaaminen sekä laadunhallintajärjestelmien pääkäyttäjyys.  Varmistat tehtävässäsi oman laatuorganisaatiosi menestyksekkään toiminnan, projektien etenemisen ja auditointien sujuvuuden. Seuraava laatujärjestelmien auditointimme on syksyllä 2024.

 

Työpäiväsi ovat vaihtelevia, toisena päivänä olet vetämässä laatuosaston omaa johtoryhmää ja osallistut tuotannon johtoryhmään, kun taas toisena päivänä teet kuukausiraportointia Japaniin pääomistajalle ja suunnittelet laadun toiminnan business planit aina fiskaali vuosi kerrallaan. Uusien tuotteiden tullessa tuotantoon tehtaallamme vastaat ja koordinoit laadun osuutta tuotteen ylös ajossa.

 

Tehtävä on monialainen, pääset näiden lisäksi tekemään muun muassa yhteistyötä eri tehtaidemme välillä, erilaisia tehtäviä toimittaja-, ja asiakaslaadun parissa. Lisäksi tuet koko laatutiimiä ja laatutiimin esihenkilöitä omalla toiminnallasi. Laatutiimin esihenkilöt ovat suoria johdettaviasi, tehtävässä raportoit suoraan tehtaanjohtajalle. Voimme muokata tehtävää aiemman osaamisesi pohjalta. Lähityöpäivinä työskentelet tehtaallamme Järvenpäässä.

 

Tekemisesi perustana on tiivis yhteistyö eri sidosryhmien parissa, joten reagointikykyä ja huumoria matkanvarrella tarvitaan! Sidosryhmiä, joiden kanssa toimit ovat mm. sisäiset sidosryhmät kuten suunnittelu ja tuotanto, sekä ulkoisia sidosryhmiä, kuten toimittajat ja asiakkaat.

 

Uudessa työssäsi meillä voit aloittaa sopimuksen mukaan, ennen kesälomia tai lomien jälkeen.

Tehtävä on noin vuoden pituinen vanhempainvapaan sijaisuus.

 

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä
  • Hybridimallilla työskentelyn, sekä joustavat työajat
  • Työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, liikunta- ja hyvinvointiedut, sekä mahdollisuuden työsuhdepyörään
  • Kokemustasi vastaavan palkkauksen

 

Uusi laatupäällikkömme on itseohjautuvalla asenteella ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu oma-aloitteinen persoona, joka pitää langat käsissään muuttuvissakin tilanteissa. Nautit myös kokonaisuuksien hallinnasta ja ihmisten kanssa työskentelystä.

Odotamme sinulta sujuvaa suomen sekä englannin taitoa, sillä osana kansainvälistä organisaatiota kommunikoit myös englanniksi. Aikaisempi kokemus laadun parissa työskentelystä, hyvät IT-taidot, sekä soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kaupallisen tai tekninen) antavat hyvät valmiudet tehtävässä menestymiseen.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi tehtävään alla olevan linkin kautta palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 17.5.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Factory Operations Teemu Salonen puhelimitse 10.5.2024 klo 14:00-16:00 ja 15.5.2024 klo 14:00-16:00, numerosta 040 547 1339. Teemun tavoitat myös sähköpostitse osoitteesta [email protected]

 

Vastaanotamme hakemukset tietosuojasyistä sähköisesti järjestelmämme kautta, emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia. 

 

Uusille työntekijöillemme teetetään työterveyshuollon suorittama työhöntulotarkastus.

 

Mitsubishi Logisnext Europe Oy suunnittelee, valmistaa ja tarjoaa huipputeknologiaa logistisiin ratkaisuihin sisältäen laajan valikoiman trukkeja, automaatiojärjestelmiä sekä näihin liittyviä ratkaisuja ja palveluja. Toimintomme yhdistyvät globaaleihin megatrendeihin, digitalisaatioon, robotiikkaan, automaatioon ja sähköistykseen. Toimintomme kattavat uuden tuotteen ja ratkaisun kaikki vaiheet suunnittelusta moderniin valmistukseen ja logistisiin toimintoihin. Olemme Mitsubishi Logisnext -yhtiöiden Euroopan tuotekehityskeskus. Sijaitsemme Järvenpäässä vain 30 minuutin päässä Helsingistä. Täällä meitä työskentelee 550 ammattilaista tuotekehityksessä, tuotannossa, automaatioliiketoiminnassa sekä tukitoiminnoissa. Luomme yhdessä innovaatioita, jotka mullistavat materiaalinkäsittelyä ja tapaamme työskennellä.

 

 

 

Rocla vaikuttavuus

Rocla synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rocla synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja fyysiseen terveyteen, luokissa Ympäristö ja Terveys.
Upright data for Rocla

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rocla Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laatupäällikkö trukkien valmistukseen, määräaikaisuus

Järvenpää
Kokopäiväinen, Hybridityö, Määräaikainen ja projektityö
5 - 10 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 26.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti