Skip to main content

Lähihoitaja, Asikkalan kotihoito

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Pitäisitkö vaihtelevasta ja itsenäisestä työstä, jossa saat tiimistä vahvan tuen?

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin Asikkalan kotihoitoon. Kysythän myös määräaikaista tai osa-aikaista tehtävää jos se sopii elämäntilanteeseesi paremmin.

Lähihoitajamme tekevät paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen, jolloin kotihoidon aiempi kokemus ei ole välttämätön.

Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Työ on kaksivuorotyötä. Käytössämme on työautoja, joten oman auton omistus ei ole välttämätöntä.

Me tarjoamme

- osaavat ja kannustavat työkaverit

- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen

- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)

- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua

- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Hyvinvointialueen läntiseen alueeseen kuuluva Asikkala sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta pohjoiseen. Kunta on tunnettu Vesijärven ja Päijänteen yhdistävästä Vääksyn kanavasta ja hurmaavasta Vanhan Vääksyn alueesta. Työskentelemme Vääksyn keskustasta Kalkkisiin, Urajärvelle ja sieltä Viitailaan sekä Iso-Äiniölle asti.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Myös hoitoalan opiskelijat voivat hakea määräaikaisia tehtäviä. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa. Ikääntyneiden kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023 28§. Edellytämme tätä tehtävään valituilta.

Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme työntekijän heti sopivan osaajan löydyttyä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai jätä hakemuksesi jo tänään ja liity mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkoomme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Noora Vihersaari

puh. 044 7780 319

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti