Skip to main content

Lähihoitaja, kotihoito Päijät-Häme

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Lähihoitaja - Tule töihin meille Päijät-Hämeen hyvinvointialueen kotihoitoon!

Etsitkö vakinaista paikkaa, sijaisuuksia, kokoaika- vai osa-aikatyötä? Meillä on monia mahdollisuuksia. Huomioimme elämäntilanteesi ja räätälöimme sopivan työsuhteen juuri sinulle. Voit olla jo kokenut hoitotyön konkari, vastavalmistunut tai hoitoalan opiskelija.

Voit valita missä haluaisit työskennellä:

- Lahden keskustan alueella kävellen jossa et tarvitse ajokorttia ollenkaan

- Lahden kaupunkialueella tai Nastolassa autoillen

- Asikkala

- Hartola

- Heinola

- Hollola

- Iitti

- Kärkölä

- Orimattila

- Padasjoki

Työ meillä on itsenäistä ja monipuolista. Lähihoitajamme tekevät paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Meillä pääset oppimaan ja kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Työtapamme ja työvälineemme ovat moderneja. Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Teemme työtä kahdessa vuorossa. Omiin vuoroihisi voit meillä oikeasti vaikuttaa.

Me tarjoamme

- osaavat ja kannustavat työkaverit

- perehdytyksen työhön

- mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen

- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen

työpaikka -ohjelmassa)

- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua

- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira).

Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa. Ikääntyneiden kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023 28§. Edellytämme tätä tehtävään valituilta.

Tule osaksi mukavaa työyhteisöämme! Meillä kuulut joukkoon.


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto

puh. 044 482 0209

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti