Skip to main content

Lähihoitaja, Hoivakoti Munkkiniemi

Hei lähihoitaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt Saga Munkkiniemeen lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme! 

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Saga Munkkiniemi tarjoaa korkeatasoista palveluasumista senioreille kolmessa erillisessä palvelutalossa, joissa on yhteensä 264 kotia. Sijaitsemme viehättävässä puistokaupunginosassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Asukkaittamme tukena on ammattitaitoinen henkilökunta, johon haemme nyt vahvistukseksi lähihoitajaa. 

  Työpäiväsi lähihoitajana meillä

  Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. 

  Olet vastuussa asukkaidemme perushoidosta, lääkehoidosta sekä kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tämän lisäksi teet yhteistyötä muun henkilökunnan, omaisten, asukkaiden ja sidosryhmien kanssa. Seniorimme asuvat omissa asunnoissaan, joten hoivatyö tapahtuu asukkaidemme omissa kodeissa.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Edellytämme tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. 

  • Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä ja tuntityötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

  ❤ Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen koulutusten kautta. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja haluamme kuulla lisää kiinnostuksen kohteistasi.

  ❤ Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aika on tasapainossa. Tuemme hyvinvointiasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Meiltä saat edullisen aamupalan ja lounaan Sagan omassa ravintolassa. Voit käyttää maksutta taloissamme saunaa, uima-allasta ja kuntosalia. Työntekijänämme olet oikeutettu Mehiläisen työterveyshuoltoon.

  ❤ Laadukas asiakaspalvelu ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme perusta. Meillä on upeat asukkaat, joiden hyväksi teemme työtä monialaisena tiiminä. Panostamme esihenkilötyöhön ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Työntekijöiden pysyvyys on tärkeä osa asukkaidemme viihtyvyyttä.

   Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

   Jätä hakemuksesi 30.11. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

   Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä hoito- ja siivoustiimin esihenkilö Mari Tamminen, p. 044 720 2724, [email protected]

   Sagasta työnantajana voit lukea täältä.

   Tutustu Saga Munkkiniemen toimintaan ja työyhteisöön tästä

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti