Skip to main content

Lähihoitaja kesätöihin kotihoitoon

Hei sinä valmis lähihoitaja tai alan opiskelija, tulisitko viettämään kesän kanssamme kotihoidossa?

Kaipaatko monipuolista työtä, jossa jokainen päivä on erilainen? Entä koetko itsenäisen työn omaksesi? Haemme juuri sinua kesätöihin 2024 Ylistaron kotihoidon tiimiimme. Meiltä saat laadukkaan perehdytyksen ja mahdollisuuden joustavaan työvuorosuunnitteluun, jolloin pääset myös nauttimaan kesästä.

Millaista työ meillä on kesällä?
Meillä on tärkeää pitää hauskaa töissä, sillä se vahvistaa tiimityötä, parantaa työhyvinvointia ja tuo iloa asiakkaillemme. Kesätyöntekijänä olet osa tasavertaista työyhteisöämme. Sinulla on tukena ammattitaitoinen tiimi ja tuki on aina puhelinsoiton päässä vuorosta riippumatta.

Työhösi kotihoidossa kuuluu hoito ja huolenpito kuntouttavalla työotteella, lääkehoito sekä kotona asumisen tuki. Asiakkaillamme saattaa olla erilaisia sairauksia kuten esimerkiksi muistisairaus, diabetes tai sydän- ja verisuonisairauksia, joten hoitajana sinulla on erityisen tärkeä tehtävä seurata asiakkaan vointia. Toimistomme sijaitsee Ylistarossa, josta siirrytään autoillamme asiakaskäynneille Ylistaron alueelle. Olemme läsnä asiakkaillemme kahdessa eri vuorossa aamulla ja illalla viikon jokaisena päivänä.

Miksi viettää kesä 9Livesilla?
Meillä sinulla on mahdollisuus nauttia kesästä ja auringosta, sillä työvuorot pyrimme tekemään toiveidesi mukaan. Kotihoidossamme pääset vahvistamaan ammattitaitoasi ja muuttuvat tilanteet valmistavat sinua tulevaisuuden työhön hoitoalalla. Meillä sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä syksyllä koulusi ohella. Maksamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G20C palkkaluokan mukaista palkkaa, jolloin palkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 2268,48–2453,07 € kuukaudessa.

Työhön tarvitset

  • lähihoitajan tutkinnon ja Valvira-rekisteröinnin tai vähintään opinnoista suoritettuna 120 op / osp
  • B-ajokorttia ja ajotaitoa
  • tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa
  • lääkeluvat (voit suorittaa ne myös meillä)

Mietityttääkö jokin? Tiimin esihenkilö Kaisa Tallgren kertoo työstä lisää puhelimitse 050 472 9823 tai [email protected]. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana rekrysivullamme, Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja kesätöihin kotihoitoon

61400 Ylistaro
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti