Skip to main content

Lähihoitaja, Kesätyö

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Turvapuhelinpalvelut, Vallila

Työavain: PALKE-03-19-24
Haku Päättyy: 10.05.2024 klo 16:00
Palkka: 2427,13 + lisät
Palvelussuhde: Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Elimäenkatu 15 00510 Helsinki, 00510

Unelmoitko hoitotyöstä, jossa jokainen päivä tuo mukanaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia? Etsimme nyt juuri sinua osaksi pientä, mutta innokasta hälytyskeskustamme!

Meillä Palvelukeskus Helsingin hoivapalvelussa tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kokea sekä toimistotyön, että perinteisemmän hoitotyön parhaat puolet. Tuotamme turvapuhelin- ja etähoitopalvelua, joissa pidämme yhdessä huolen siitä, että jokainen asiakas saa tarvitsemansa avun etänä tai paikan päällä vuorokauden jokaisena tuntina.

Lähihoitajana työtehtäviisi kuuluu turvapuhelinhälytysten vastaanotto, hoidontarpeen arviointi, asiakkaiden neuvonta sekä osallistut pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille, joilla arvioidaan asiakkaan vointia ja suunnitellaan jatkohoitoa. Toimit lisäksi etähoitajana kotihoidon käynneillä käyttäen kuva- ja äänivälitteisiä menetelmiä. Työssäsi korostuu asiakkaiden neuvonta ja yhteistyö kotihoidon sekä omaisten kanssa.

Olitpa vastavalmistunut lähihoitaja tai jo pitkän linjan hoitotyön ammattilainen, meillä on sinulle kesätyöpaikka! Työskentelemme kolmessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mikä mahdollistaa joustavan aikataulun ja kesästä nauttimisen. Toimistomme sijaitsee Vallilassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Huipputyypeistä pidetään kiinni ja voimme mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesän jälkeen!

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:

• Lähihoitajan tutkinto sekä voimassa olevat lääkeluvat.

• Kokemusta hoitotyöstä, erityisesti vanhustyöstä.

• Hyvä paineensietokyky ja vahvat vuorovaikutustaidot.

• Erinomainen suomen kielen taito.

• Valviran rekisteröinti ja voimassa oleva ajokortti.

Suomen suurimman työnantajan vakauden lisäksi tarjoamme kattavat edut hyvinvointisi tueksi, kuten kokemuslisät (5 vuoden kokemuksella 3 % ja 10 vuoden kokemuksella 8 %), kaupunkipyöräedun, ePassin työmatkaedun 300 €/vuosi, kulttuuri- ja liikuntaedun 200 €/vuosi sekä lounasedun. Lisäksi voit itse vaikuttaa ansioihisi erilaisilla palkkioilla.

Jätä hakemuksesi ja tule tekemään töitä arjen tärkeimpien kontaktien parissa! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto, huumausainetestiä koskeva todistus sekä rikosrekisteriote. Tehtävään valittujen tiedot tarkastetaan julkiterhikistä.

Palvelukeskus Helsinki – Parasta Yhdessä

Toimimme kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, kotihoidossa, seniorikeskuksissa, asumisyksiköissä sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 helsinkiläisessä ruokailuhetkessä päivittäin ja hoidamme puhtauspalveluja. Tuemme kotona asumista monipuolisilla etähoito- ja hyvinvointiratkaisuilla ja tuotamme puhelinpalveluja. Yhdessä 1600 osaavan ammattilaisemme voimin pidämme huolta yhdestä maailman parhaista kaupungeista – Helsingistä.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Esihenkilörinki puh. 09 310 70189, arkisin klo 10-16 ja viikonloppuisin klo 9-14

Lisätietoa
https://palkerekry.hel.fi/hoivapalvelut/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti