Skip to main content

Lähihoitaja, Kilonpuron asumispalvelut, Espoo

Etsimme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen vammaispalvelujen Kilonpuron asumispalveluihin lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat 20.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana olet osana moniammatillista tiimiä, joka yhdessä muun henkilökunnan kanssa edistää asukkaiden itsenäistä elämää. Henkilökuntaa meillä on yhteensä 21, joka koostuu lähihoitajista, hoiva-avustajista, ohjaajasta, sairaanhoitajasta, toimintaterapeutista sekä palveluesihenkilöstä. Vakituisia asiakkaita on 19, lisäksi yksikössä on 3 asumisvalmennuspaikkaa, jossa asiakkaat vaihtuvat.

Päivittäisiin tehtäviin kuuluu hoitaa, avustaa ja ohjata asukkaita muun muassa lääkehoidossa, kodinhoidossa, hygieniassa sekä asioiden hoidossa ja yhteydenpidossa eri viranomaistahoihin, asiakkaan palvelujen toteuttamissuunnitelman mukaisesti.

Tärkeä osa tehtäviä on myös ajantasainen kirjaus asiakkaan terveyden edistämiseen ja sairaanhoitoon liittyvistä toimenpiteistä asiakastietojärjestelmään. Tehtävä voi sovitusti sisältää muita mahdollisia yksikön toiminnan kannalta tärkeitä tehtäviä vahvuuksiesi mukaan. Työhön kuuluu myös opiskelijoiden ohjaus.

Yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista asumista tukevia yksilöllisiä palveluja vaikeavammaisille henkilöille, jotka asuvat omissa asunnoissa sekä asumisvalmennusta vammaisille ja kehitysvammaisille henkilöille.

Vakituinen asiakaskunta koostuu vammaisista henkilöistä, joiden toimintakyky on rajoittunut usealla eri elämän osa-alueella esimerkiksi neurologisen sairauden, aivovamman tai tapaturman vuoksi. Toteutamme vastuuhoitajamallia, jonka mukaisesti työtehtäviin kuuluu vakituisten asiakkaiden vastuuhoitajana toimiminen ja vastuutehtävien hoitaminen.

Työ on jaksotyötä ja vuoroja voi olla kaikkina viikonpäivinä, sisältäen aamu-, ilta- ja yövuoroja työvuorosuunnitelman mukaisesti. Työvuorosuunnittelussa kuunnellaan työntekijän toiveita. Toiminta perustuu Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen arvoihin, joiden mukaan asukkaille järjestetään asukaslähtöisiä, yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia asumista tukevia palveluja.

Palvelussa noudatetaan sosiaalihuollon toimintaperiaatteita ja lainsäädäntöä sekä ajantasaisia terveydenhuollon hoito-ohjeita ja lääkemääräyksiä. Kunnioitamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta palveluita suunnitellessa ja toteuttaessa.

Haastatteluja toteutetaan jo hakuajan puitteissa ja mahdollisesti etänä. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista.

Työpaikan nimi ja osoite: Kilonpuron asumispalvelut, Kilonpurontie 1 D 63, 02610 Espoo.

Työaika: Jaksotyö 114 h 15 min / 3 viikkoa. 3-vuorotyö.

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto (tehtävään soveltuva terveydenhuollon tai sosiaalialan kouluasteinen tutkinto). Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä. Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme kykyä ammatilliseen vuorovaikutukseen ja empaattiseen kohtaamiseen asiakkaiden ja heidän läheisten kanssa. Kokemusta vaikeavammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden hoidosta, ohjauksesta ja toimintakyvyn tukemisesta. Osallistumista oman työn tai työyhteisön kehittämisestä sekä yhteistyöstä omaisten- ja läheisten kanssa. Tietotekniset taidot ovat eduksi.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesihenkilö Teemu Koivula, 040 505 1390, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti