Skip to main content

Lähihoitaja, Kotihoidon resurssipooli, Lohja

Hei sinä haasteita rakastava ja monipuolisesta työnkuvasta pitävä lähihoitaja! Hae Lohjan kotihoidon resurssipooliin vakinaiseen työsuhteeseen!

Resurssipoolin läihoitajan tehtävä on paikata kotihoidon alueiden äkillisiä poissaoloja ja työ on liikkuvaa. Resurssipoolin työntekijöitä toimii kotihoidon alueden lisäksi myös tarvittaessa kotihoidon työnjaossa, etäkotihoidossa ja kotiutustiimissä. Työpiste vaihtuu lähes päivittäin ja eri tehtäviin saa perehdytyksen. Resurssipoolin työntekijänä sinun on mahdollista vaikuttaa omiin työvuoroihin, työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä useassa eri yksiköissä. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme kokemusta vanhustyöstä, joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Aloitamme rekrytoinnit jo hakuaikana.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta. Toimeen valitun lähihoitajan lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55:n mukaista tuberkuloosiselvitystä

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotihoidon Resurssipooli Lohja, Asemanrinne 9

Työaika: pääsääntöisesti kaksivuorotyö

Tehtävä on vakinainen

Tehtäväkohtainen palkka: 2562,95 € (1.1.24 lukien lisäksi liikkuvan hoitajan lisä 190,30€/kk)

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa aluevastaava Katariina Pelkonen, [email protected], p. 0443747643. Tavoitettavissa parhaiten klo 8-14

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti