Skip to main content

Lähihoitaja, kotihoito, Ylöjärvi

Lähihoitajana vastaat asiakkaan sairaanhoidollisista tehtävistä ja lääkehoidosta sekä päivittäisissä toimissa avustamisesta ja palvelutarpeen arvioinnista. Meillä Ylöjärvellä työnkuvasi on monipuolinen ja päivääsi kuuluu asiakkaan palveluntarpeen arvioinnin lisäksi myös kuvapuhelimella tehtävät etäkäynnit, jos sinulla on näytteenottokoulutus, myös verinäytteiden ottaminen voi kuulua työtehtäviisi.

Ylöjärven kotihoito jakautuu kolmeen eri alueeseen, eteläinen-, keskinen sekä pohjoinen alue johon kuuluu Kuru ja Viljakkala. Haemme lähihoitajia Ylöjärven keskustaan keskiselle ja eteläiselle alueelle.

Työskentely kotihoidossa edellyttää joustavuutta, muutoksen hallintaa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Arvostamme asiakkaita ja työtovereita arvostavaa iloista työotetta, kehitysmyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä on mukava työyhteisö ja työhösi saat kattavan perehdytyksen. Työkavereinasi ja tukenasi on iloinen joukko lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä esihenkilöt ja tarvittaessa koko Pirhan verkosto.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja tai perushoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävään valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV ja KIPU1) hyväksytty suorittaminen. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla työsuhteen alkaessa. Lisäksi valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista.

Edellytämme voimassa olevaa B-ajokorttia, käytössämme on leasing-autoja mutta eduksi katsomme auton käyttömahdollisuuden. Suosittelemme vahvasti tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Tehtävien aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on kaksivuorotyö. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevan painikkeen kautta, toimi pian sillä edistämme rekrytointia mahdollisesti jo hakuaikana.

Yhteystiedot: Eija Myllymäki, [email protected] p. 050 357 0756 ja Sinikka Kulmala sinikka [email protected], p. 050 534 2825
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2400 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/6e6679ed-5...
Ilmoitus jätetty: 13.05.2024 13:31
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6e6679ed-550b-42b5-97cb-448cf4ecf024

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti