Skip to main content

Lähihoitaja (myös oppisopimus), Kotikylä Lantonvainio

Etsimme lähihoitajaa osaavaan työtiimiimme Lantonvainiolle Ylitornioon!

 

Kotikylä Lantonvainio on ikäihmisten palvelukoti, joka sijaitsee Tornionjoen varrella Ylitorniolla. Palvelukodissamme on asukkaita 31. Lantonvainion palvelukoti on asukkaidemme koti, jossa eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea.


Millainen työ sinua odottaa?

Haemme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lähihoitajan tutkinnon suorittaminen oppisopimuskoulutuksena on myös mahdollista. Ilmoita tällöin hakemuksellasi kiinnostuksestasi oppisopimuskoulutukseen.

Lähihoitajan työssä työvuorot muodostuvat 2- ja 3-vuorotyöstä toivomuksesi mukaan. Mikäli
et ole valmis hyppäämään kokoaikaiseen työhön, laita meille joka tapauksessa
hakemus tulemaan sillä myös työaikajoustot ja osa-aikatyö ovat mahdollisia. Sovimme työn alkamisesta yhdessä kanssasi.

Lähihoitajana vastaat yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkavereiden kanssa. Työpäiväsi muodostuu esimerkiksi asukkaiden auttamisesta ruokailussa, asukkaan hygienian ylläpidosta ja yleisestä hyvinvoinnista sekä lääkehoidosta.

Meille tärkeää on kuntouttava työote, jolla tuetaan asukasta toimimaan omien voimavarojen mukaan. Tärkein taitosi on asukkaan aito kohtaaminen, ilahduttaminen ja läsnäolo. Järjestät asukkaille myös pieniä virikehetkiä tai yhteisiä peli- tai lukuhetkiä. 

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä.

Meille voit hakea helposti ilman CV:n lähettämistä!

Mitä meillä on tarjota sinulle?

  • Koemme Humanassa erittäin tärkeänä tukea henkilöstömme kehittymistä ja uramahdollisuuksia. Omien kattavien sisäisten kouluttautumismahdollisuuksiemme lisäksi voimme neuvotella palkallisista koulutusvapaista sekä työnantajan osallistumisesta koulutuksesi kustannuksiin. Osaamisemme vahvistaminen on meidän kaikkien etu!
  • Humanan työntekijänä olet oikeutettu kattavaan työterveyshuoltoon.
  • Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu on Humanassa 400 euroa vuodessa (työaikaehdon täyttyessä). Tällä edulla hankit heittämällä teatteriliput ja kuntosalikortit, tai piipahdat vaikkapa suuhygienistillä!
  • Humanan pyöräetu tulee GoByBiken kautta (yli 6kk mittaisissa työsuhteissa). Halutessasi olet oikeutettu hankkimaan työsuhdepolkupyörän, jolla poljet kilometrejä vapaa-ajalla tai vaikka ihan töihinkin!
  • Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.


Palkkaus

Valmistuneen lähihoitajan peruspalkka on 2268,48 - 2453,07 euroa/kk riippuen työkokemusvuosista. Oppisopimuskoulutettavan palkka on 90% tehtävän ohjepalkkaluokasta. Palkan päälle maksetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät.


Minkälaista henkilöä olemme etsimässä?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa, työurasi alussa tai jo kokeneempi ammattilainen. Työnkuva rakennetaan yhdessä kanssasi ja pyrimme huomioimaan osaamisesi sekä kiinnostuksen kohteesi. 

Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä, kotihoidosta tai muusta ympärivuorokautisesta työstä tuo sinulle varmuutta ottaa asiat nopeasti haltuun, mutta ei ole edellytys. 

Tärkeintä tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti
asiakaslähtöinen työote;
rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät
vuorovaikutustaidot sekä joustavuus muuttuvissa tilanteissa. Toivomme,
että olet perusluonteeltasi positiivinen ja
kehitysmyönteinen, ja saatatpa joskus innostua järjestämään jotain uutta ja
mukavaa hurmaaville
asiakkaillemme, vaikka viriketuokiolle!


Kiinnostuitko? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta.

Tartu tilaisuuteen ja hae helposti verkkosivuillamme viimeistään 3.3.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Sirpa Hooli p. 040 756 3600 tai sähköpostilla [email protected].

Tietoturvasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Jätä oma hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

Huomioithan, että 1.1.2024 lähtien tehtävään valitun tulee esittää ikäihmisten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Haemme nyt lähihoitajia myös kesäsijaisuuksiin! Lue lisää täältä


Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja (myös oppisopimus), Kotikylä Lantonvainio

95600 Ylitornio
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.02.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti