Skip to main content

Lähihoitaja, Vaativan tuen omaamiskeskus, Ulvila

Etsimme lähihoitajaa vammaispalveluiden vaativan tuen yksikköön vammaisten laityospalveluihin.

Lähihoitajana työskentelet vaativan tuen yksikön moniammatillisissa työryhmissä. Tehtävänäsi on tukea asiakkaan kuntoutusjaksoa hoitotyön keinoin sekä ohjauksellisin menetelmin. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asiakkaan yksilöllisyys sekä osallisuus. Voidaksesi toimia yksikösämme sujuvasti, toivomme sinulta asiakaslähtöistä kuntoututtavaa työotetta, hyviä verkostotyön taitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä sekä laaja-alaisia yhteistyötaitoja. Työn menestykäs hoitaminen edellyttää näkemystä itsemääräämisoikeudesta ja vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

Vaativan tuen yksikkö tuottaa vammaispalveluiden laitospalvelua. Pääpaino laitospalvelussa on lyhytaikainen laitoshoito ja kuntotusjaksot kestävät usein 4-6 viikkoa. Asiakkaiden vaihtuvuus tyo oman vaihtuvuutta sekä vaativuutta huomioiden tarpeet jatkokuntoutukseen. Tuotamme myös tahdosta riippumatonta erityishuollon tutkimusjaksoja sekä hoitojaksoja, joka tuo oman näkökulman tehtävän vaativuuteen sekä myös rikkauteen.

Tarjoamme Sinulle laaja-alan tehtäväkuvan, jossa on mahdollisuus kehittyä ammattilaisena, parhaat työkaverit sekä moniammattisen työryhmän tuen. Meillä on käytössä ergonominen yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, huomioimme työntekijän työvuorotarpeet yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta ja/tai psykiatrisesta työstä. Edellytämme hygieniapassia.

Ammattipätevyys tulee olla tarkistettavissa Julkiterhikissä.
Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen mukaan.

Toimi täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksiannosta esitettävä rikostaustaote lasten kanssa työskentelystä.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastamme haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: [email protected]

Yhteystiedot: Vs. osastonhoitaja Juuli Aaltonen, puh. 044-707 4049 tai [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2500,00
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 21.05.2024 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/1c44c567-7...
Ilmoitus jätetty: 06.05.2024 12:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 1c44c567-70df-4584-80e1-c6c63d603522

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti