Skip to main content

Lärare inom småbarnspedagogik

Vi söker en lärare inom småbarnspedagogik. Jobbet börjar 1.8.24 och är kraft tillsvidare. I första hand är på Daghemmet Aleksandra i nya utrymmen i Etelä- Nummelan koulu ja päiväkotikeskus.

Vichtis kommun erbjuder mångsidiga tjänster inom småbarnspedagogik, med barncentrerad verksamhet. Vi erbjuder dig ett intressant arbete samt möjligheter att delta i skolningar.

Vi söker en lärare inom småbarnspedagogik. Jobbet börjar 1.8.24 och är kraft tillsvidare. Vi värdesätter god sammarbetsförmåga och en positiv inställning till arbetet. I första hand är på Daghemmet Aleksandra i nya utrymmen i Etelä- Nummelan koulu ja päiväkotikeskus.

Daghemmet Aleksandra erbjuder småbarnspedagogiken och förskola på svenska, för barn med svenska som modersmål eller hemspråk. Barnen vistas i en mångsidig och tillåtande läromgivning där varje barn ses som en unik del av gemenskapen. Verksamheten planeras utgående från barnens behov och intressen medan pedagogerna håller i den röda tråden, barnen är aktivt med i planerandet av verksamheten, vilket stärker delaktigheten. Vi utnyttjar aktivt den mångsidiga naturen i vår närmiljö, via det stärks barnens naturrelation och barnen lär sig ta hand om den egna omgivningens välbefinnande. Lek är en stor del av verksamheten, i vilken barnen övar bland annat sociala- och emotionella färdigheter. Den svenskspråkiga skolstigen börjar i småbarnspedagogiken på Daghemmet Aleksandra och fortsätter via förskolan till lågstadiet i Nummela. Daghemmet Aleksandra flyttade till nya utrymmen i Etelä- Nummelan koulu ja päiväkotikeskus i januari.

Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Den anställda bör uppvisa utdrag ur straffregistret, enligt Lag (504/2002) om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn samt ett intyg om sitt hälsotillstånd. Dessutom förutsätter vi svenska som modersmål eller modersmålsliknande kunskaper i svenska. Befattningen besätts med 6 månaders prövotid.

Vi erbjuder dig:
- mångsidiga uppgifter
- yrkeskunnig arbetsgemenskap
- stöd från din chef
- utbildningsmöjligheter för att utveckla din egen kompetens
- personalförmåner inkluderar bl.a. ePassi, motions-, kultur- och välbefinnandetjänster, BREAK PRO-pausgymnastikprogrammet, rabatter från företag i Vichtis
- kommunsektorns semesterförmåner

Ytterligare information päiväkodin johtaja Päivikki Juntunen p. 050 566 1184, [email protected].

Arbetet påbörjas 1.8.2024 eller enligt överenskommelse. Ansökningstiden löper ut och ansökningarna ska lämnas in senast 30.5.2024 kl. 12.00 med Kuntarekrys elektroniska blankett www.kuntarekry.fi (arbetsnyckel VIH-03-59-24)

Intervjuer hålls under ansökningstiden.

Vichtis kommun är en Barnvänlig kommun enligt UNICEFs modell
Vichtis kommun är en rökfri och doftfri arbetsplats.

Lisätietoja

http://www.youtube.com/watch?v=ypQyzLnkvW4

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Päivikki Juntunen p. 050 566 1184, [email protected]

Tietoa organisaatiosta

Vichtis är en kommun i lagom storlek, cirka 40 minuter från Helsingfors. Vår kommun har 1 180 yrkesverksamma inom olika områden som tar hand om nästan 30 000 Vichtis-invånares välbefinnande och tjänster. Som arbetsgivare satsar vi på kompetensen hos vår personal och deras ork i arbetet. Vi agerar djärvt, kreativt och proaktivt. Vi vågar försöka och lyckas, men också misslyckas och försöka igen. Med mod kommer vi att göra Vichtis till en mer livskraftig kommun, som kommer att framstå som en banbrytare inom konkurrensen mellan kommuner. Vi deltar i UNICEFs Barnvänlig kommun-verksamhet. Våra arbetsplatser är rök- och doftfria.

Välkommen till vårt entusiastiska och glada team!

Sijainti
Naaranpajuntie 19
03100 Nummela

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti