Skip to main content

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä, Kirkkonummi, Ensiarviotiimi

Kirkkonummen lastensuojelun avohuollon tiimi kuuluu Länsi-Uudenmaan eteläiseen alueeseen (Etelä-Espoo, Kirkkonummi, Inkoo, Siuntio, Raasepori ja Hanko). Olet osa laajempaa sosiaalityön verkostoa ja pääset rakentamaan sekä kehittämään yhtenäistä lastensuojelua koko alueelle.

Toimitilamme ovat Kirkkonummen uudessa Hyvinvointikeskuksessa, joka kokoaa kaikki perusturvan palvelut saman katon alle. Ensiarviotiimin tilat ovat ensimmäisessä kerroksessa. Muut lapsiperheiden palvelut on keskitetty kolmanteen kerrokseen. Yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävä yhteistyö Kirkkonummella on sujuvaa. Jokaisella työntekijällä on työpiste hyvinvointikeskuksessa ja hiljaisen työskentelyn tiloja on riittävästi.

Ensiarviotiimi vastaa lastensuojelun virka-aikaisesta päivystyksestä arkisin klo 8-15 välisenä aikana, vastaanottaa keskitetysti lastensuojeluilmoitukset sekä tekee uusien asiakkaiden lastensuojelutarpeen selvitykset, tehdään palvelutarpeen arviointeja sekä huolehditaan ankkuritoiminnasta. Ensiarviotiimiä kehitetään laajempana alueena. Tässä tiimissä et jää yksin.

Työhyvinvointi on meille tärkeää ja tarjoamme tiimeille säännöllisen työnohjauksen. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyön tekemiseen suunnitelmallisesti. Olemme ottaneet käyttöön lastensuojelun systeemisen työotteen, ja meillä on systeemiset case-tiimit säännöllisesti ja niihin osallistuu ulkopuolinen terapeutti. Näiden lisäksi säännöllinen asiakasohjaus tuo mahdollisuuden reflektoida omien asiakaslasten ja -nuorten palveluntarpeita. Työtä tukevat hyvät rakenteet ja vahva esihenkilön tuki.

Tämän lisäksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue tarjoaa kattavan työterveyshuollon lisäksi Epassi- edun. Epassi- edun voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Kelpoisuusehto sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja hyvinvointialueen rakentuessa kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Aiempi työkokemus ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa lapsiperheiden erityispalvelujen yksikköpäällikkö Maria Alanko, 040 483 8262
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka on 3 968,40 € / kk.
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 05.12.2023 13:45
Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-724-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 21.11.2023 00:01
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 497db15b-68a6-423e-afc4-1fa3a1391959

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä, Kirkkonummi, Ensiarviotiimi

Kirkkonummi
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 05.12.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti