Skip to main content

Levyseppähitsaaja Hyvinkäälle

Haussa asiakasyrityksellemme 

LEVYSEPPÄHITSAAJA Hyvinkäälle

Haussa työntekijä, jolla on monipuolinen kokemus metalliteollisuuden valmistus ja/-tai teräsrakennetöistä sekä ymmärrystä valmistusdokumenteista sekäkokonaisuuksien hahmottamisesta.

Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolta sujuu myös itsenäinen työskentely laadusta tinkimättä. Viihdyt muutenkin tekniikan/ rakentamisen parissa ja työkalut pysyvät käsissäsi. Arvostamme myös hitsaustaitojasi.

Olet etsimämme tekijä, jos ymmärrät valmistusdokumentteja sekä hahmotat kokonaisuuksia.

Olethan myös oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolta sujuu myös itsenäinen työskentely laadusta tinkimättä. Viihdyt muutenkin tekniikan/ rakentamisen parissa ja työkalut pysyvät käsissäsi. 

Asiakasyrityksemme tarjoaa energisen ja positiivisen työyhteisön sekä viihtyisän ja mielekkään työpaikan, jossa pääaset kykyjäsi vastaaviin työtehtäviin.

Mikäli kiinnostuit ja haluat mukaan tekemään työtä, jolla on merkitys, tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työsuhteen hyvähenkisessä työyhteisössämme.

Lisätietoja työpaikasta antaa

Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507

[email protected]

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää. Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Levyseppähitsaaja Hyvinkäälle

Uusimaa
Hyvinkää
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti