Skip to main content

Levytyökeskus- / laseroperaattori KJH-Comp Oy:lle

Etsimme asiakasyrityksellemme KJH-Comp Oy:lle levytyökeskus- / laseroperaattoria pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Liity ammattitaitoiseen ja kasvavaan työporukkaamme! Etsimme nyt osaavaa levytyökeskus- / laseroperaattoria pitkäaikaiseen työsuhteeseen Härmään. Tämä on tilaisuutesi olla osa menestyvää KJH-Comp Oy:n tiimiä.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen sekä työturvallisuusasioiden huomioonottaminen jokapäiväisessä työnteossa. Myös positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan, sekä aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Odotamme sinulta:

  • Metallialan koulutusta ja työkokemusta
  • Joustavuutta ja huolellisuutta
  • Hyvää kuvienlukutaitoa
  • Aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä

Tarjoamme sinulle:

  • Pitkäaikaisen työsuhteen
  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn
  • Nuorekkaan ja innostavan työilmapiirin
  • Kilpailukykyisen palkkauksen

Rekrytointia hoitaa Barona ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:lle. Hyvin työstään suoriutuvilla on mahdollisuus myöhemmin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Taavi Rantala Baronalta numerosta +358 50 478 7748 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected].

Hae paikkaa viimeistään 12.05.2024 20:59 mennessä.

KJH-Comp Oy

KJH-Comp Oy on vuonna 2009 perustettu ohutlevymekaniikan sopimusvalmistaja, joka valmistaa asiakkailleen sekä yksittäisiä levyosia että valmiita kokonaisuuksia. Ydintoimintaamme ovat hitsatut teräsrakenteet ja pitkälle viedyt kokoonpanot lopputestauksineen. 75 rautaista ammattilaista ja moderni laitekanta takaavat asiakkaillemme laadukkaat toimitukset. Pyrimme toiminnallamme parantamaan niin asiakkaidemme kuin oman yrityksemme kilpailukykyä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Levytyökeskus- / laseroperaattori KJH-Comp Oy:lle

Barona Teollisuus
62300 Kauhava
62500 Evijärvi
62100 Lapua
66900 Uusikaarlepyy
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 29.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti