Skip to main content

Liikennesuunnittelija

Innostutko työstä, jossa yhdistyvät strateginen suunnittelu ja käytännön toteutus kestävien kulkumuotojen parissa? Oletko valmis haastamaan itsesi ja kehittämään uusia ratkaisuja joukkoliikenteen toimivuuden parantamiseksi?

Haemme nyt liikenneympäristöyksikköön vakituiseen tehtävään

LIIKENNESUUNNITTELIJAA

Vastaamme kestävien kulkumuotojen liikenneympäristön toimivuuden edistämisestä keskipitkällä tähtäimellä yhdessä HSL-kuntien ja sidosryhmien kanssa (suunnitteluaikajänne n. 3-10 vuotta). Toimimme siltana strategisen suunnittelun ja käytännön toteutuksen välillä. Nyt etsimme joukkoomme kestävistä kulkumuodoista innostuvaa liikennesuunnittelijaa vaikuttamaan siihen, millaista HSL-alueella on tulevaisuudessa liikkua.

Liikennesuunnittelijana osallistut ja tarvittaessa vastaat joukkoliikenteen kehittämisprojekteista, tarveselvityksistä tai laajemmista hankekokonaisuuksista, jotka tukevat joukkoliikennesuunnittelua, joukkoliikenteen sujuvuutta ja luotettavuutta.

Tehtäväsi painottuvat maankäytön suunnitteluyhteistyöhön HSL:n jäsenkuntien kanssa, minkä lisäksi osallistut HSL:n edustajana kuntavetoisiin joukkoliikennehankkeisiin. Tavoitteena on huolehtia kestävän liikkumisen mahdollistavan ympäristön toteutumisesta käytettävyyden ja kustannustehokkuuden näkökulmista. Maankäytön suunnitteluyhteistyössä vastuu sijoittuu asemakaavatasosta liikennesuunnitelmiin asti. Tehtävä muotoutuu tarkemmin tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaan, painottuen joko enemmän maankäytön suunnitteluun tai joukkoliikennehankkeisiin.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä korostuu hyvät yhteistyötaidot ja tehtävässä vaaditaan kykyä koota ja jakaa tietoa sekä HSL:n sisällä eri yksiköihin ja tulosalueisiin, että yhteistyötahojen suuntaan. Paikkatieto-osaaminen ja kokemus projektien vetämisestä lasketaan hakijalle eduksi.

Tehtävässä odotetaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja liikennealan tai maankäytön suunnittelun kokemusta. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Miksi minun kannattaa hakea töihin HSL:lle?

Joukkueessamme pääset näyttämään ja käyttämään osaamistasi kestävän liikkumisen kehittämisessä. Yhdessä mahdollistamme toimivan Helsingin seudun liikkumisen ja sykkeen nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on eri alojen asiantuntijoita puhaltamassa yhteen hiileen. Tavoitteemme on olla alamme paras asiantuntija.

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Monipaikkainen työ ja joustava etätyö tukevat sujuvaa työskentelyä. Modernit toimitilamme tarjoavat toimivat ja rennot puitteet yhdessä tekemiseen sekä työkavereiden kohtaamiseen. Työsuhdematkalipulla sinulla on mahdollisuus matkustaa helposti niin työ- kuin vapaa-ajallakin. Ergonomiset työvälineemme, laaja työterveyshuoltomme sekä lounasetu tukevat hyvinvointiamme. Vapaa-ajalla voit hyödyntää liikunta- ja kulttuurietua, kuntosaliamme sekä yhteistä harrastustoimintaa ja tapahtumia.

Työ alkaa 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 3813-4370 euroa aiemmasta työkokemuksestasi riippuen. Lisäksi voit osaamisen ja tavoitteiden saavuttamisen perusteella itse vaikuttaa palkan kehittymiseen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 5.5.2024. Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana, joten hakemus ansioluetteloineen kannattaa jättää heti!

Lisätietoja

https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin

Yhteystietomme

Voit kysyä lisää tehtävästä soittamalla yksikön päällikkö Teija Visalle, puh. 040 617 6930

Tietoa organisaatiosta

Me HSL:ssä mahdollistamme sujuvan arjen ja luomme Helsingin seudun sykkeen ja liikkumisen selkärangan. Reilusti yli puolet Suomen joukkoliikennematkoista tehdään toiminta-alueellamme ja valtaosa asiakkaistamme on sitoutunut kulkemaan kanssamme vuodesta toiseen. Asiakaskokemus ja asiakasymmärrys ovat erottamaton osa kaikkea toimintaamme. Ennakoimme ja uudistamme tulevaisuuden liikkumista maailman muuttuessa ja ratkaisumme perustuvat tietoon ja analytiikkaan.

Sijainti
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti