Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Tietoa yrityksestä

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee yli 800 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 400 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun. www.hsy.fi.

Tutustu lisää: https://www.hsy.fi/hsy/hsy-tyonantajana/

Tutustu työntekijöidemme tarinoihin meillä työskentelystä verkkosivuillammehttps://www.hsy.fi/hsy/tyontekijatarinat/tyontekijatarinat-listaus/

HSY tarjoaa vastuullisia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille. Meillä työskennellään vesihuollon ja jätehuollon toimialoilla, seutu- ja ympäristötiedon ja tukipalvelujen tulosalueella sekä ohjauksen ja kehittämisen tai asiakaspalvelujen parissa. Vesihuollossamme on tarjolla maan suurimmat ja mielenkiintoisimmat hankkeet. Jätehuollossa tarjoamme kiinnostavia tehtäviä esimerkiksi kierrätysasteen nostamisen ja kiertotalouden parissa. Olemme vakaa, joustava ja turvallinen työnantaja.

Meillä työskentelee yli 800 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 400 miljoonaa euroa. Toimimme 17 eri toimipisteessä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Teemme hyvää esihenkilötyötä ja arvostamme henkilöstöämme. Noudatamme yhdenvertaisuuden, tasapuolisuuden, tasa-arvoisuuden sekä toisen kunnioittamisen periaatteita kaikessa kanssakäymisessä. Rakennamme yhdessä koko henkilöstön kanssa hyvää työ- ja vuorovaikutuskulttuuria.

Henkilöstöetuihimme kuuluvat muun muassa ePassin lounas-, liikunta,- kulttuuri- ja hierontaetu, työsuhdematkaetu joko HSL:n matkakorttina tai ePassille ladattavana saldona, maksuton ja monipuolinen kertotoiminta sekä laajat työterveyshuollon palvelut. Meillä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua. Järjestämme sisäisiä koulutuksia eri ammattiryhmien tarpeisiin ja henkilöstömme osallistuu runsaasti ulkoisiin valmennuksiin.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Energia-ala, Jätehuolto, Julkinen sektori, Muu toimiala
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Asennus ja kunnossapito, Koneasentaja, LVI-asentaja, Sähköasentaja, Asiakaspalvelija, IT, Projektipäällikkö, Rakennusinsinööri, Insinööri, Laborantti
Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Työpaikan ominaisuudet: 

Liikunta- ja kulttuuriedut
Normaalia kattavampi työterveys
Työmatkaetu
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat

Lue lisää yrityksestä Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Meillä töissä: Tiina, putkimestari

Järvenpäässä asuva Tiina Lehtimäki tutustui HSY:n toimintaan opiskelujensa aikana: – Opiskelin Metropoliassa energia- ja ympäristötekniikkaa. Opintojen aikana kävimme vierailulla pari kertaa HSY:llä ja kuulimme myös erilaisia esitelmiä organisaation toiminnasta. Sitä kautta HSY:stä jäi mielikuva vesihuoltoalan mielenkiintoisena ja isona toimijana.
Lue lisää

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY on Suomen suurin julkinen ympäristöalan toimija.
Lue lisää