Skip to main content

Liuosvalmistaja/laborantti- kemian teollisuus

Oletko itsenäisessä ja tinkimätöntä tarkkuutta vaativassa ympäristössä viihtyvä tekijä, joka ei pelkää rutiineja ja tarttuu toimeen oma-aloitteisella otteella? Pieni, mutta tehokas huipputiimi kaipaa vahvistusta joukkoonsa henkilöstä, joka haluaa olla mukana laadukkaiden tuotteiden tehokkaassa ja luotettavassa valmistus- ja toimitusprosessissa.

Haemme sitoutumisvalmista, tunnollista, erityistä tarkkuutta vaativassa työssä viihtyvää ja itsenäiseen tehtävään kaipaavaa, tolkkua ja positiivista kaveria tehtävään, jossa toimenkuvaasi kuuluu:

  • tuotannon tehtävät
  • liuosvalmistus/ laboratoriotyöt
  • materiaalin toimituskuntoon valmistelu ja viimeistelytehtävät
  • dokumentointi yrityksen järjestelmään
  • muut mahdolliset tuotantoa ja tuotteiden toimituksia tukevat tehtävät

Odotamme hakijalta erityisesti huolellista, mutta reipasta ja aikaansaavaa otetta tehtävän hoidossa. Isoksi eduksi katsotaan, jos omaat laborantin tai kemian- / prosessialan peruskoulutuksen, mutta huomioimme myös muut tehtävään hyvät valmiudet antavan teknisen koulutuksen tai aikaisemman kokemuksen.

Käsiteltävästä pakkauskoosta riippuen, työ on ajoittain fyysisesti kuormittavaa, joten huomiothan tämän tehtävään hakiessasi.

Tarjoamme Sinulle kokopäiväisen, alkuun vuoden mittaisen määräaikaisen työsuhteen, laadukkaiden tuotteiden valmistukseen panostavassa yrityksessä. Työn mahdollinen jatko tarkentuu, ennen määräajan päättymistä.

Halutessasi, sinulla on mahdollisuus tehdä työtä myös 80% työajalla.

Tuotantolaitos sijaitsee Haukiputaan alueella, jonka välittömään läheisyyteen ei julkisilla kulkuvälineillä pääse, joten toivottavaa on, että käytössäsi on auto, jolla työmatkasi hoituu vaivattomasti.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveesi.

Hae paikkaa viimeistään 02.10.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 0505532150

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liuosvalmistaja/laborantti- kemian teollisuus

Barona Teollisuus
Oulu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.10.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti