Skip to main content

Logistiikkatyöntekijöitä Vaasaan

Oletko vielä vailla työtä kesäksi?

Etsimme asiakkaillemme logistiikkatyöntekijöitä Vaasan alueelle, työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kyseisissä työtehtävissäsi logistiikassa kuuluisi mm. huolehtia logistiikan sujuvuudesta varastolla. Työssä käyttäisit erilaisia trukkeja, mm. vastapaino- ja työntömastotrukkia, joilla keräilet, hyllytät ja lastaat sekä purat tavaraa.

Arvostamme hakijalla asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista otetta monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Työtä voidaan tehdä joko päivätyönä tai vuorotyönä. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välille. Palkkaus on työehtosopimuksen mukaisesti.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi logistiikkatyöntekijänä ovat:

-Trukilla ajaminen
-Varastonhallinta
-Asiakaspalvelu

ODOTAMME SINULTA
Tehtävässä menestymiseksi sinulla on mieluusti aiempaa kokemusta logistiikan alalta. Eduksesi katsotaan myös alan koulutus sekä mahdolliset työturvallisuuskortti, trukkikortti ja nostokortti. Kortteihin on mahdollisuus myös kouluttautua. Tärkeintä on motivaatio, halu oppia ja sitoutua osaksi tiimiä!

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:

-Logistiikka-alan koulutus tai työkokemus
-Tarkka ja huolellinen työskentelyote
-Oma-aloitteinen ja motivoitunut asenne
-Positiivinen tiimityöntekijä
-Perus It-taidot

Adeccosta;
Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä: www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ
Haethan tehtävää 30.4.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla: Janne Henriksson, 040 154 5851 tai [email protected] ja Minna Nummelin, 040 357 2654 tai [email protected]

Kiitos hakemuksestasi!
Avainsanat:
Logistiikkatyöntekijä, varastotyö, trukkitaito, Adecco

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, +358 403572654, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti