Skip to main content

Lounaskokki Kuopioon

Onko maukkaan lounasruoan valmistus lähellä sydäntäsi? Pysyykö sinulla veitsi kädessä? Säilyykö hymysi myös tiukan paikan tullen? Mikäli vastasit kyllä, uskomme sinun sopivan tiimiimme!

Etsimme asiakkaallemme kokkia Kuopioon. Lounaskokkina varmistat, että ruokailijoille riittää laadukkaasti valmistettua murkinaa. Töitä on tarjolla arkipäivisin sekä mahdollisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Työpäiväsi lounasravintolassa pitävät sisällään huisketta ja hulinaa, mutta sinä et ole siitä moksiskaan vaan tartutat aurinkoisella olemuksellasi hymyn myös asiakkaisiin. Työtehtävät eivät rajoitu pelkästään keittiöön vaan olet siellä, missä sinua tarvitaan.

Työhön soveltuu ravintola-alan konkari tai vasta kokin töitä aloitteleva innokas oppija. Saat työhön tiiviin työyhteisön tuen. Tehtävässä pärjää parhaiten valmistunut kokki tai kokin opintojaan viimeistelevä opiskelija. Luonnistuuhan maittavan lounasruoan teko sinulta?

Aloitamme hakemuskäsittelyn ja haastattelut saman tien, joten laita hakemuksesi kipin kapin. Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti, osa keikoista kestää vain yhden työvuoron, toisaalta asiakkaamme hakevat usein tekijää myös pidempiin pesteihin.

Hae paikkaa viimeistään 02.10.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 04578815379

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lounaskokki Kuopioon

Barona HoReCa
Kuopio
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.10.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Kuopio
Barona HoReCa
Lahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti