Skip to main content

Luokanopettaja, Itäkeskuksen peruskoulu

Määräaikainen virkasuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 7, Itäkeskuksen peruskoulu

Työavain: KASKO-01-620-24
Haku Päättyy: 20.05.2024 klo 16:00
Palkka: OVTES
Palvelussuhde: 1.8.2024 - 31.7.2025
Työpaikan osoite: Jäätanssipolku 1, 00900

Haemme itäkeskuksen peruskouluun luokanopettajaa. Sinä kokenut ja osaava tai uusi ja innokas luokanopettaja, hyppää rohkeasti uuteen ja hae meille. Meillä on tosi kivat ja ystävälliset oppilaat, ammatillinen, mutta hauska henkilöstö ja ruman koulukuoren sisällä lämminhenkinen ja yhteistyökykyinen oppimisyhteisö.

Toteutamme positiivista pedagogiikkaa, jonka ytimessä on kunnioittava kohtaminen. Huomaamma itsessämme, toisissamme ja oppilaissa kaikkea hyvää ja yhteisiä onnistumisia. Meillä uudet henkilöt saavat aina kollegoilta apua ja esihenkilön vankkumattoman tuen sekä luottamuksen. Arvostamme sitoutumista koulumme positiiviseen toimintakulttuuriin.

Meillä on kansainvälinen meininki ja pienet ryhmäkoot. Yhdessä tekemiseen kannustetaan jokaista. Saat opetettavaksesi pienen 4.luokan. Halutessasi mahdollisuus tiiviiseen yhteistyöhön kielellisen erityisvaikeuden erityisluokan kanssa. Koulu sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien ja liikuntamahdollisuuksien äärellä.


Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.
Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Jutta-Riina Karhunen
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/itakeskuksen-peruskoulu

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Luokanopettaja, Itäkeskuksen peruskoulu

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti