Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Luonnonsuojelun asiantuntija, Kuopio tai Lieksa ( vuorotteluvapaan sijaisuus)

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Haemme nyt luonnonsuojelun asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen (vuorotteluvapaan sijaisuus) Järvi-Suomen luontopalveluihin Kuopioon 1.6. - 8.12.2023.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Pyydämme sinua selvittämään TE-toimistosta ennen hakemuksen jättämistä, täyttyvätkö vaatimukset kohdallasi.

Luonnonsuojelun asiantuntijana työtehtäviisi kuuluvat Helmi-elinympäristöohjelman teemoihin liittyviä tehtäviä, kuten luontotyyppi-inventointi, luonnonhoidon ja ennallistamisen toimenpidesuunnittelu ja lajistoseurannat. Tehtäväkokonaisuuteen vaikuttaa valittavan asiantuntijan osaaminen ja toiveet. Toimipaikaksi voidaan sopia myös Lieksa, jos valitulla henkilöllä on kasvilajiosaamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä luontotyyppien tai lajien tuntemusta. Työssä tarvitset myös B-ajokorttia, hyviä maastossa liikkumisen taitoja, yhteistyötaitoja sekä itsenäistä ja aktiivista työotetta. Eduksi luetaan aiempi kokemus lajistoinventoinneista, kokemus luontotyyppien hoitotyöstä ja luonnonhoidon suunnittelusta sekä kokemus ympäristöhallinnon paikkatietojärjestelmistä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä luonnonsuojelualueiden parissa edistäen konkreettisesti luonnon monimuotoisuutta yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.4.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävistä. Kysymyksiisi vastaavat: 30.3. saakka Luonnonsuojelun erityisasiantuntija Suvi Haapalehto (puh. 040 824 2943), suvi.haapalehto(at)metsa.fi ja luonnonsuojelupäällikkö Panu Kuokkanen (puh. 0400 381 298) panu.kuokkanen(at)metsa.fi.


Hakuaika päättyy: 10.04.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Luonnonsuojelun asiantuntija, Kuopio tai Lieksa ( vuorotteluvapaan sijaisuus)

Kuopio
81700 Lieksa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti