Skip to main content

Maanrakennustyöntekijä

Maanrakennustyöntekijä, sinua kaivataan! 

Löytyykö kokemusta maanrakennustöistä ja perämiehenä toimimisesta? Ulkotyöt eivät sinua kauhistuta, vaan tunnet olosi kotoisaksi Suomen kesäisessä tihkusateessa?

Asiakaskohteita ovat mm. kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet, kiinteistöt sekä asunto-osakeyhtiöt. Työt alkavat sesongin pyörähtäessä käyntiin maalis-huhtikuussa ja töitä on luvassa ainakin kesäkaudeksi, mutta työt saattavat jatkua pitempäänkin jos hommat sujuu ammattimaisesti ja ahkerasti. Viikottainen työaika on 40h.

Työ itsessään pitää sisällään maanrakennustöitä, viherrakennustöitä ja perämiehen töitä. Osa kohteista on työmaaympäristössä, eli työ,- ja tieturvakortit olisi hyvä löytyä lompakosta. Työmaat ovat tuttuja sinulle ja osaat käyttää niin taso- kuin putkilasereita. Työssä edellytetään aiempaa kokemusta maanrakennustöistä sekä viherrakennustöistä.

Mikäli siis koet olevasi osaava maanrakennustyöntekijä vailla alan työpaikkaa, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan! 

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

- Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
- Voimassa oleva työ,- ja tieturvakortti
- Sujuva suomen kielen taito ja kokemusta maanrakennustöistä
- Ymmärrys taso- ja putkilaserien käytöstä

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

- Työsuhteen, jossa sinua arvostetaan 
- Ammattitaidon mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 
- Kattavan työterveyshuollon Aavassa

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti