Skip to main content

Maintenance Manager (Tuotantolaitos)

Oletko kiinnostunut käytön ja kunnossapidon vastuullisista tehtävistä voimalaitosympäristössä? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluat tulla osaksi kansainvälistä konsernia luomaan vihreämpää tulevaisuutta ja tekemään merkityksellistä työtä? Kuten Neovalla sanotaan-Creating Green Growth.

Neova Oy on kansainvälisillä markkinoilla toimiva suomalainen yritys, jonka juuret juontavat aina vuoteen 1940. Neovan liiketoiminnan ytimessä on ollut alusta alkaen varmistaa elämän perusedellytykset, jotta kaikilla olisi puhdasta ruokaa, ilmaa ja vettä. Neova tarjoaa yritys- ja kuluttaja-asiakkaille paikallisia polttoaineita, kehittää tuotteita ilman ja veden puhdistukseen ja tuo merkittävää arvoa muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Yrityksen liiketoiminnat jakautuvat kolmeen divisioonaan. Neova Carbons on kasvavan aktiivihiilimarkkinan edelläkävijä. Aktiivihiiltä käytetään ilman ja veden puhdistamisessa. Neovan ensimmäinen aktiivihiilen tuotantolaitos valmistui Ilomantsiin ja tähtää nyt kansainvälisille markkinoille (Novactor-tuotenimellä) Tutustu tarkemmin: neova-group.com

Etsimme nyt yhteistyökumppanillemme Neova Oy:lle Ilomantsiin aktiivihiilen tuotantolaitokselle kahta Maintenance Manageria! Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön perehdytysjakson jälkeen. Yhtiössä on käytössä hybridityömalli, jota voidaan soveltaa tehtävään perehdytysjakson jälkeen.

Tehtävässä vastaat Ilomantsin voimalaitoksen, pellettitehtaan ja AC-1 aktiivihiilitehtaan kustannustehokkaasta tuotannon prosesseista, kunnossapidosta, ennakkohuollosta sekä Ilomantsin lämpölaitosten ja kaukolämpöverkon huolto-, kehitys ja ylläpitotehtävistä.

Toimit tehtävässä 12 operaattorin työn ohjaajana, vuorosuunnittelijana sekä operatiivisena esihenkilönä kehittäen yhteistyössä tehtaan käytettävyyttä suunnitelmallisella huolto- ja kunnossapitotoiminnalla. Kaikki toiminta perustuu jatkuvaan kehittämiseen koskien turvallisuutta, tuottavuutta, kustannuksia sekä laadun parantamista. Päiväsi koostuu kunnossapitotiimin työn ohjauksesta sekä käytännön prosessien valvonnasta ml varastoseuranta, raaka/polttoaineiden varastointi. Tärkeässä roolissa tulee olemaan myös laitoksen työ- ja paloturvallisuuskäytännöt. Lisäksi kokemus operatiivisen toiminnan kehittämistyöstä ja kehityshankkeiden kartoituksista ja läpiviennistä katsotaan eduksi hakijalle. Sinulla on taito saada kaikki mukaan yhteiseen tekemiseen ja luoda turvallinen työympäristö. Raportoit tehtävässä Tehdaspäällikölle, jonka sijaisena ajoittain tulet toimimaan. Teet paljon yhteistyötä tehtävässä tuotantolaitoksen kollegoiden sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa. Työ on liukuvan mallin mukaan päivätyötä ma-pe.

Työskentelytyyliltäsi olet itseohjautuva ongelmanratkaisija. Kannat vastuuta ja ymmärrät jatkuvan kehittämisen ja parantamisen toimintamallin. Kommunikoit sujuvasti ja teet hyvää yhteistyötä tiimien välillä. Tehtävässä korostuu hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikointi.

Arvostamme hakijalta

- Teknistä koulutusta (esim sähkö- tai energiatekniikan insinööri) tai aiempaa kokemusta voimalaitosympäristössä työskentelystä
- Aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuudesta ja käytännön kokemusta kunnossapidon puolelta Automaatiotuntemus on suuri etu tehtävässä.
- Ymmärrystä niin laatustandardeista kuin työturvallisuuteen koskevista asioista; laatu ja turvallisuusajattelua
- Tuotannon prosessien ja kunnossapidon ymmärrystä ja kiinnostusta prosessien kehittämiseen; Lean ajattelua
- Kunnossapito/ automaatiojärjestelmien ja ERP perushallintaa

Suureksi eduksi katsotaan aikaisempi kokemus esihenkilötehtävistä tai tiimin vetämisestä. Englanninkielen osaaminen on myös eduksi tehtävässä. Lisäksi pätevyydet voimalaitospuolelta ovat lisäarvo, mutta tarvittavat koulutukset voidaan suorittaa myös työn ohessa. Tehtävään haetaan kahta vastaavaa profiilia, joiden tehtävänkuvat muokataan tarkasti henkilön osaamisen mukaan. Maintenance Managerien tehtävät jakautuvat kunnossapidon osaamisen sekä prosessitekniikan ja automaation osaamisen mukaisesti. Tehtäviin huomioidaan eri kokemusta omaavat hakijat, joten haethan paikkaa matalalla kynnyksellä!

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen kunnossapidon vastuullisen tehtävän kansainvälisessä organisaatiossa, jossa pääset hyödyntämään asiantuntemustasi ja kehittämään kunnossapidon prosesseja ja toimintaa. Mahdollisuuden kehittyä urallasi vakaan ja luotettavan organisaation palveluksessa. Lisäksi saat kattavan verkoston ympäri Suomen ja kansainvälisen yrityksen koulutusmahdollisuudet mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen ja urapolulla kasvamisen. Avainasemassa yrityksessä ovat osaavat ihmiset sekä yhtenäinen ja inspiroiva työkulttuuri. Yrityksen toiminta ja arvot perustuvat vastuullisuuteen, rohkeuteen uudistua, laadukkaaseen asiakastyöhön ja reiluun yhteistyöhön. Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaisesti, kiinteän kk-palkan lisäksi saat lounas- ja virkistysedut sekä pääset mukaan organisaation tulospalkkiomalliin sekä Great Place To Work -sertifikaatin saaneeseen työyhteisöön.

Tunnistitko itsesi edellä mainitusta ja etsit uusia urahaasteita? Liity rohkeasti mukaan varmistamaan tehtaan toiminta pitkälle tulevaisuuteen. Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta, viimeistään kuitenkin 12.2 ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland ja lisätietoja tehtävästä antaa Senior konsultti Miia Tarvainen p. 040 5586523 / miia.tarvainen@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Miia Tarvainen, miia.tarvainen@adecco.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Maintenance Manager (Tuotantolaitos)

Adecco
82900 Ilomantsi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti