Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Markkinointikoordinaattori

Etsimme nyt VeliMark Oy:lle markkinointikoordinaattoria vahvistamaan heidän uniikkia seeprabrändiään! VeliMark Oy:llä on 11 toimipistettä ympäri Suomea, joten voit työskennellä vaikkapa Jyväskylässä, Nokialla, Oulussa tai Espoossa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävänkuva ja odotukset

Markkinointikoordinaattorin tehtävää kuvailee parhaiten ”monipuolinen, luova ja itsenäinen”.

Ydintehtäviisi tulee kuulumaan esimerkiksi:

  • monikanavainen asiakas- ja markkinointiviestintä
  • verkkosivujen sisällön tuotanto
  • some-kanavien sisällön tuotanto ja hallinto
  • tapahtumamarkkinointi
  • myymälöiden markkinointimateriaalien suunnittelu
  • kampanjasuunnittelu ja -toteutus

Etsimämme osaajan sydän sykkii markkinoinnille. Hallitset kuvankäsittelyn, luovan kirjoittamisen ja aineistojen taittamisen työkalut sekä menetelmät. Olet rohkea ilmaisemaan näkemyksesi sekä innokas ja oma-aloitteinen työssäsi.

Roolissa menestyäksesi sinulta edellytetään myös hyviä yhteistyötaitoja: toimit aluejohtajan alaisuudessa, läheisessä yhteistyössä myynnin, hankinnan sekä logistiikan kanssa yli toimipisterajojen.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta markkinoinnin tehtävistä. Korkeakoulututkinto katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset sekä suomen että englannin kieltä.

Mitä VeliMark tarjoaa?

VeliMark Oy tarjoaa työntekijöilleen laajan työterveyshuollon ja muita kattavia henkilöstöetuja. Työsuhde solmitaan kokoaikaisena sekä toistaiseksi voimassa olevana ja tehtävää on mahdollista hoitaa etänä kahtena päivänä viikossa. Valittu henkilö työllistyy suoraan VeliMark Oy:lle. Palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukaan ja työsuhteessa sovelletaan Kaupan alan työehtosopimusta.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävää liittämällä tietoihisi cv:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että ryhdymme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana.

Poolia toimii VeliMark Oy:n rekrytointikumppanina. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä rekrytointikonsultti Tarja Laaksoon ([email protected] & 020 7290 837).

Velimark Oy

VeliMark on Suomen johtava puhtaus- ja hygieniatuotteiden sekä henkilönsuojaimien myymäläketju, jonka työntekijät ovat iloisen raidallinen joukko aikaansaavia asiantuntijoita. VeliMark tarjoaa puhtauden, teollisuuden, hoiva-alan ja HoReCan ammattilaisille laajan valikoiman käyttötarvikkeita sekä erityisosaamisen, joka saa asiakkaiden arjen sujumaan. VeliMarkilla mielekäs työpäivä tarkoittaa, että asiakkaan ongelmat ratkaistaan ja kuopat tasoitetaan.

Työtä tehdään suurella sydämellä ja omalla reippaalla tyylillä. Ei seepra raidoistaan luovu!

Lue lisää: www.velimark.com/fiFI/welcome.htm

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Markkinointikoordinaattori

Jyväskylä
37100 Nokia
Oulu
Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti