Skip to main content

Metsuri, metsätyöntekijä

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneita METSÄTYÖNTEKIJÖITÄ.Työtehtävinä on käsintehtävän puunkorjuutyöt, kuten harvennukset, raivaukset, puiden kaadot ja runkojen kasaukset. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, useampaa vuotta työkokemusta metsurin töistä, kykyä tehdä itsenäisesti metsurin töitä, kartanlukutaitoa sekä omaa autoa ja B-ajokorttia. Työt alkavat sopimuksen mukaan keli- ja lumitilanteen salliessa.Työmaat sijaitsevat Keski-Suomessa sekä Pohjois-Savossa.. Työnantajalla ei ole tarjota majoitusta.Lähtöpalkka 12 €/h, mutta palkka sovitaan tapauskohtaisesti. Hyvälle tekijälle palkkaa voidaan korottaa nopeastikin.Hae paikkaa tämän sivun alareunassa olevan työpaikkakohtaisen hakulomakkeen kautta. Ei hakemuksia sähköpostitse.Muut työpaikamme: https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/
Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointiratkaisut sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.
Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Työterveys Laineen kautta.
Voit tehdä meillä töitä keikkaluontoisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!
Lisätietoa meistä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa:https://henkilostoasiantuntijat.fi/https://www.facebook.com/henkilostoas...

Työpaikan osoite: Jyväskylä, 40100 Jyväskylä
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Kausityö
Hakuaika päättyy: 17.05.2024 09:45
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/01f92924-4...
Ilmoitus jätetty: 18.04.2024 12:45
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 01f92924-4bf0-4e99-b675-48a3e09b65ee

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Metsuri, metsätyöntekijä

Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti