Skip to main content

Muu sosiaalialan erityisasiantuntija

KOULUYHTEISÖOHJAAJA
Kuopion kristillisen päiväkodin ja koulun kannatusyhdistys ry järjestää Kuopion Neulamäessä varhaiskasvatusta sekä perusopetusta vuosiluokilla 1-9. Toimintakulttuurimme pohjautuu yhteiskristilliselle arvopohjalle. Kantavia arvojamme ovat mm. kohtaamisen kulttuuri, lapsilähtöinen ja turvallinen oppimisympäristö sekä yhteisöllisyys.

Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja samalla myös koko koulun toimintaa. Työpaikkasi sijaitsee vuosi sitten valmistuneessa hirsirakennuksessa ja saat ympärillesi yhteisöllisen ja erittäin positiivisen työilmapiirin sekä mahtavat työkaverit.

Haemme joukkoomme Kuopion kristilliselle yhtenäiskoululle nuorten tueksi koulun arkeen nuorisotyön, ohjauksen ja kasvatuksen ammattilaista. Kouluyhteisöohjaaja tukee oppilaiden hyvinvointia, kouluun kuulumisen tunnetta, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Työskentelyn kohderyhmänä ovat erityisesti 5.-9. -luokkalaiset nuoret.

Kouluyhteisöohjaaja on koululla nuorten tavattavissa joka päivä. Hän on helposti lähestyttävä aikuinen, joka on siellä missä nuoretkin. Hänen luokseen nuori voi tulla matalalla kynnyksellä ilman ajanvarausta juttelemaan kuulumisistaan tai huolistaan tai viettämään välituntia. Kouluyhteisöohjaajalla on tärkeä rooli kouluyhteisössä ja yhteisöllisessä oppilashuollossa. Hän toimii myös ryhmien tukena esimerkiksi ryhmähengen kehittämisen ja ryhmädynamiikkaan liittyvien haasteiden parissa.

Odotamme sinulta itsenäistä, oma-aloitteista, vastuullista ja innostunutta työotetta, myönteistä ja ystävällistä asennetta sekä kykyä kohdata lapset ja työkaverit aidosti ja lämpimästi. Työssäsi tarvitaan hyvät vuorovaikutustaidot.

Kelpoisuusehtona on esim. sosionomin tai yhteisöpedagogin tutkinto tai vastaava soveltuva tutkinto. Luemme eduksi työkokemuksen kasvatus- ja opetusalalta.

Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 (6.2§) mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.
työaika sovittavissa

Yhteystiedot: Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköisesti osoitteeseen [email protected].
Sirpa Lehtosaari, Puh: 04578332970, [email protected]
Työpaikan osoite: Naavakuja 3, 70150 Kuopio
Palkkaus: yksityisen opetusalan TES
Työ alkaa: 05.08.2024
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 24.05.2024 13:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/ad7267c8-0...
Ilmoitus jätetty: 03.05.2024 08:51
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ad7267c8-038a-442a-bde1-9c12ba2f0b19

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Muu sosiaalialan erityisasiantuntija

Kuopion Kristillisen Päiväkodin ja koulun kann
Kuopio
Pohjois-Savo
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti