Skip to main content

Gigantissa teemme ihmisten elämästä parempaa yhdistämällä heidät sopivimpien laitteiden ja palveluiden kanssa, niin myymälöissä kuin verkossakin. Innostumme aidosti teknologiasta ja uskomme, että kaikkeen löytyy ratkaisu. Panostamme yhdenvertaisiin mahdollisuuksiin ja ympärivuotiseen kouluttautumiseen. Mahdollistamme monipuolisia urapolkuja ja palkitsemme hyvästä työstä. Tervetuloa hakemaan Giganttiin!Haluatko onnistua kanssamme? Haussa kuunteleva ja tavoitteellinen myyjä. Tervetuloa auttamaan ihmisiä kodinelektroniikan parissa! Työssäsi kohtaat asiakkaita, selvität heidän toiveitaan ja haasteitaan ja löydät ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme tavalla, jonka ansiosta he haluavat tulla asioimaan kanssamme yhä uudestaan.
Toivomme, että olet jo tullessasi kiinnostunut tuotteistamme ja palveluistamme – lupaamme, että yhteisessä työssä innostuksesi vielä kasvaa!
Millaisia tekijöitä toivomme työkavereiksemme?
Viihdyt ja menestyt meillä parhaiten, mikäli olet tavoitteellinen, tehokas ja positiivinen. Pidät ihmisistä, ongelmanratkaisusta ja terveestä kilpailuhenkisyydestä. Onnistuneessa myyntityössä vaaditaan hyvää asiakaspalveluasennetta, luotettavuutta ja erityisesti erilaisten ihmisten kuuntelu- ja kohtaamistaitoja.
Vaikka teet tulosta itse, on tiimityö yhteisen onnistumisemme perusta. Siksi toivomme sinulta myös hyviä yhteistyötaitoja. Kaikista tärkeintä on halusi oppia ja kehittyä. Siinä autamme sinua mielellämme! Koska palvelemme asiakkaitamme myös iltaisin, viikonloppuisin ja sesonkipainotteisesti, ovat joustavat mahdollisuudet työskennellä selvä plussa.
Arvostamme työyhteisömme monimuotoisuutta. Siksi kannustamme ihmisiä erilaisista taustoista hakemaan meille. Toivotamme tervetulleeksi sekä tuoreet kyvyt että kokeneemmat osaajat!
Mitä tarjoamme sinulle?

Panostamme mittavasti osaamiseen. Perehdytämme jokaisen uuden tekijän työhönsä perusteellisesti, ja huolehdimme ammattitaidon kehityksestä ympärivuotisesti useilla verkko- ja lähikoulutuksilla.
Tarjoamme kiinnostavia tulevaisuudennäkymiä. Gigantti-verkostomme ja pohjoismainen Elkjøp-konserni tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia edetä urapolulla joko Suomessa tai kansainvälisesti.
Teemme töitä työtyytyväisyyden eteen. Menestys perustuu hyvinvointiin, siksi panostamme siihen erilaisin keinoin, aina osaavista esihenkilöistä arjen käytäntöihin. Teettämiemme kyselyiden perusteella työtyytyväisyytemme on korkealla tasolla ja meillä olet arvostettu omana itsenäsi.
Palkitsemme hyvästä työstä kokonaisvaltaisesti. Siksi käytössämme on kaupan alan TES:n lisäksi erittäin kannustava palkitsemismalli, jossa onnistumista huomioidaan monipuolisin mittarein.
Tuemme työn ja arjen yhteensovittamista. Tarjoamme monenlaisia työvuoroja aukioloaikojemme puitteissa, siksi meillä työskentely sopii erinomaisesti monenlaisiin elämänrytmeihin.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Kerro meille itsestäsi lisää.
Lähetä hakemuksesi ilmoituksessa olevan linkin kautta. Mikäli haluat lisätä mukaan myös lyhyen videotervehdyksen, vielä hienompi juttu. Lisätietoja voit kysellä osastopäälliköiltämme, joiden yhteystiedot löydät ilmoituksesta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten aikaa ei kannata käyttää turhaan tuumailuun!
Työ Gigantissa on hauskaa, nopeatempoista ja tarjoaa sopivasti haastetta. Yhteensä noin 1300 giganttilaista työskentelee 42 myymälän ohella asiakaspalvelu- ja jakelukeskuksissa, yritysmyynnissä ja pääkonttorilla. Olemme kasvaneet edelläkävijän asemaamme Suomessa jo vuodesta 1999. Menestyvän toimintamme taustalla ovat ammattitaidostaan ylpeät, tiimihenkiset giganttilaiset ja pohjoismaisen Elkjøp-konsernin tuki. Yhdessä kuulumme kansainväliseen kodinelektroniikka-alan Currys-yritysperheeseen, joka työllistää yli 42 000 henkilöä 9 maassa. Kun aloitat meiltä, voi urapolkusi viedä sinut mihin tahansa toivotkin. Tervetuloa kehittymään kanssamme!

Työpaikan osoite: Myyntimiehenkatu 2, 15700 Lahti
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 18.05.2024 07:16
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/80bfdc30-d...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 10:17
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 80bfdc30-d0bd-46a5-84ab-ee358affb44e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä

Gigantti Oy Ab
Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti