Sector Alarm

Sector Alarm
Valimotie 21
00380 Helsinki

Tietoa yrityksestä

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista, jolla on yli 600 000 tyytyväistä ja turvattua asiakasta. Olemme tarjonneet yli 25 vuoden ajan laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille ympäri Eurooppaa. Erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on meille erittäin tärkeää ja erityisen ylpeitä olemme siitä, että asiakastyytyväisyytemme on jatkuvasti yli 95 %.

Sector Alarm on kasvanut voimakkaasti vuosien varrella ja jatkamme edelleen laajentumista niin uusille kuin nykyisillekin markkina-alueille. Tällä hetkellä meillä on yli 3 000 työntekijää Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Irlannissa, Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Yrityskulttuuriimme sopivien työntekijöiden rekrytointi on auttanut meitä tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan turvallisuusratkaisuja ja saavuttamaan vahvan markkina-aseman toimintamaissamme.

Visiomme on tehdä töitä täydellä sydämellä tyytyväisten asiakkaiden ja turvallisimpien kotien puolesta – jokainen päivä. Intohimomme on tarjota laadukasta palvelua ja innovatiivisia tuotteita, jotka tuovat turvaa ja mielenrauhaa ihmisille kodeissa ja pienyrityksissä.

Olemme 100 % asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen yritys, jolla on kunnianhimoinen kasvustrategia ja vahva voittamisen kulttuuri. Keskitymme oikeiden ihmisten löytämiseen ja heidän jatkuvan urakehityksensä tukemiseen. Nopeatempoisessa ja eteenpäin menevässä ympäristössä pääsee jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta. Tukenasi on kannustava ja lämminhenkinen voittajatiimi, joka auttaa sinua ylittämään itsesi aina uudelleen.

Mikäli tunnistit itsesi, kuulisimme Sinusta mielellämme lisää! 

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen toimiala: 
Turvallisuus ja valvonta
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Myynti, Asiakaspalvelu

Osoite

Valimotie 21
00380 Helsinki

Työpaikan ominaisuudet: 

Henkilökohtainen koulutus- tai kasvubudjetti
Kansainväliset mahdollisuudet
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat