Sector Alarm

Sector Alarm

Tietoa yrityksestä

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista, jolla on yli 600 000 tyytyväistä ja turvattua asiakasta. Olemme tarjonneet yli 25 vuoden ajan laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille ympäri Eurooppaa. Erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on meille erittäin tärkeää ja erityisen ylpeitä olemme siitä, että asiakastyytyväisyytemme on jatkuvasti yli 95 %.

Sector Alarm on kasvanut voimakkaasti vuosien varrella ja jatkamme edelleen laajentumista niin uusille kuin nykyisillekin markkina-alueille. Tällä hetkellä meillä on yli 3 000 työntekijää Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Irlannissa, Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Yrityskulttuuriimme sopivien työntekijöiden rekrytointi on auttanut meitä tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan turvallisuusratkaisuja ja saavuttamaan vahvan markkina-aseman toimintamaissamme.

Visiomme on tehdä töitä täydellä sydämellä tyytyväisten asiakkaiden ja turvallisimpien kotien puolesta – jokainen päivä. Intohimomme on tarjota laadukasta palvelua ja innovatiivisia tuotteita, jotka tuovat turvaa ja mielenrauhaa ihmisille kodeissa ja pienyrityksissä.

Olemme 100 % asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen yritys, jolla on kunnianhimoinen kasvustrategia ja vahva voittamisen kulttuuri. Keskitymme oikeiden ihmisten löytämiseen ja heidän jatkuvan urakehityksensä tukemiseen. Nopeatempoisessa ja eteenpäin menevässä ympäristössä pääsee jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta. Tukenasi on kannustava ja lämminhenkinen voittajatiimi, joka auttaa sinua ylittämään itsesi aina uudelleen.

Mikäli tunnistit itsesi, kuulisimme Sinusta mielellämme lisää! 

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen toimiala: 
Turvallisuus ja valvonta
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Myynti, Asiakaspalvelu

Video: 

Ota yhteyttä: 

Sector Alarmin rekrytointi 
045 490 7484
Mikäli sinulla on mitä tahansa kysymyksiä työtehtävään liittyen, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse numeroon 045 490 7484 aina arkisin klo 10–17.

Yrityksen sijainnit

Tule meille sellaisena kuin olet - saat enemmän kuin työpaikan

Tiedämme, että työssä viihtyminen näkyy onnistumisissa ja menestyksessä. Sinä ja tiimisi olette tekemisemme ytimessä joka päivä, uudelleen ja uudelleen. Me puolestamme työnantajana osoitamme arvostuksemme sinua kohtaan tarjoamalla koulutusta ja tukea, jotta voisit kehittyä ja innostua. 

Sector Alarmin vahva kasvu kertoo, että teemme hyvää työtä oikealla asenteella, asiakkaat aina edellä. Riippumatta työtehtävästäsi meidän kaikkien yhteisenä tavoitteena on turvata ihmisten kodit ja arki. Tervetuloa osaksi voittajatiimiä! Aloita elämänmakuinen seikkailusi jo tänään. Sector Alarmilla pääset tekemään töitä Suomen parhaiten arvostellun hälytysjärjestelmän parissa!

Liity osaksi #sectoralarmstaffia!

Meillä asenne ja persoona ratkaisevat - oikeasti. Autamme toinen toisiamme ja kannustamme myös sinua jatkuvaan kehittymiseen. Kulttuurimme ytimessä on merkityksellisen työn tekeminen - hyvällä fiiliksellä, koko sydämestä. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet ja voit luoda menestystarinasi omana itsenäsi.

Työpaikan ominaisuudet: 

Henkilökohtainen koulutus- tai kasvubudjetti
Kansainväliset mahdollisuudet
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat

Lue lisää yrityksestä Sector Alarm

“Best job ever!” – näin Sector Alarmin työntekijät ajattelevat työpaikastaan

Työpaikkailmoituksissamme lukee: “Meillä tutkitusti viihdytään ja moni sanookin, että tämä on paras työpaikka ikinä”. Mistä tiedämme väittää niin? Onko kyse vain HR:n haaveilusta tai johtoportaan toiveajattelusta? Ei suinkaan! Emme väitä olevamme täydellinen työyhteisöonnela, omat haasteemme meilläkin on, mutta tässä artikkelissa on aitoja ja autenttisia poimintoja työntekijöidemme kirjoittamana henkilöstökyselyihimme.
Lue lisää

Nuori työnhakija, nappaa rekrytoijan vinkit onnistuneeseen työnhakuun!

Työnhaku on usein jännittävä ja haastavakin kokemus työuran alussa oleville nuorille työnhakijoille. Istuimme alas myyntiorganisaatiomme rekrytoijana työskentelevän Samu Eharin kanssa ja selvitimme vinkkejä onnistuneeseen työnhakuun.
Lue lisää

Täs kaupungis on vaa yks Sheriffi!

Sadik Sherifi, kavereiden kesken “Sheriffi”, työskentelee myyjänä myyden palvelumuotoista kodin- ja pienyritysten hälytysjärjestelmää. Monesti kuulemme ihmisten miettivän, että ostaako kukaan tällaista palvelua. No, Sheriffi palkittiin ensimmäisenä työkuukautenaan kuukauden tulokkaana tehden 20 kauppaa. Kuka tämä nuori mies on, ja miten hän onnistui heti työsuhteensa alussa?
Lue lisää