Skip to main content

Myyjä (25-37,5 h/vko) K-Supermarket Lähderanta, Espoo

Hakuaika alkaa: 21.02.2024
Hakuaika päättyy: 10.03.2024

K-supermarket Lähderanta on Tavallista parempi ruokakauppa Espoon Laaksolahdessa. Liikeideamme pohjautuu nimenomaan Parempaan ruokakauppaan ja haluammekin tarjota asiakkaillemme perusruokakaupan lisäksi paljon yllätyksellisyyttä, ideoita ja tuotteita, joita ei ihan läheltä muilta löydy. Tavallista parempi asiakaspalvelu ja tavallista paremmat työkaverit ovat meidän juttu!

Etsimme huippuporukkaamme loistavan asiakaspalveluasenteen omaavaa tiimipelaajaa, joka haluaa ja pystyy ottamaan vastuuta. Sinulla on jo kokemusta eri osastoilta ja haluat kehittää osaamistasi edelleen. Työ sisältää monipuolisesti kaupan eri töitä aina kassasta pullonhuoneeseen ja palvelutiskistä heviin. Pystytkö ja haluatko ottaa vastuuta koko kaupan toiminnoista iltavuoron tai viikonlopun aikana? Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista. Etsimme meille pitkäaikaista työkaveria, joka viihtyy kaupan maailmassa ja nauttii asiakaspalveluammatista.

Tarjoamme sinulle töitä 25-37,5 h/vko, joustavan ja innostuneen työnantajan, kivat työkaverit, Keskon ja kaupan omat henkilökuntaedut ja kehittyvän kaupan. Tarvittaessa lisätunteja tarjotaan kauppiaan toisessa kaupassa, K-market Laaksolahdessa.

Lähetä hakemuksesi 10.3. mennessä osoitteeseen [email protected].

Mahdolliset lisäkysymykset numerosta 040-7457295 arkisin klo 10-12. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti