Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä (30h/vko) K-Citymarket Pilkko, Joensuu

Hakuaika alkaa: 26.05.2023
Hakuaika päättyy: 12.06.2023

Kauppamme K-Citymarket Pilkko on maakunnan suurin K-ruokakauppa. Meidät tunnetaan laajasta valikoimasta, laadusta ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Haemme nyt osaavaan porukkaamme MYYJÄÄ.

Oletko sinä aidosti innostunut niin asiakkaiden kuin työkavereiden auttamisesta ja ilahduttamisesta?

Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että kaupassa on kiva käydä. Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mukavassa porukassa. Työtehtäviisi kuuluu ainakin kuormanpurku- ja hyllytystyötä elintarvikeosastolla joustavasti eri tiimeissämme, asiakkaiden kohtaamista ja auttamista sekä myyntiesittelyiden ehostamista. Kaupassamme toimii myös leipomo-kahvio, joten työskentelyinto leipomovuoroissa on eduksi. Kokemus tai koulutus kaupan alasta tai mahdollisesti leipomotyöstä on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme ja soveltuvasti koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:

  • iloista ja hyväntahtoista asiakaspalveluasennetta
  • tarmokasta ja joustavaa työotetta
  • joukkuepelaajan taitoa ja tahtoa
  • vastuunottokykyä
  • mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Tarjoamme sinulle:

  • vakituisen, keskimäärin 30 viikkotunnin monipuolisen ja vastuullisen työn
  • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
  • lukuisat koulutusvaihtoehdot
  • K-ryhmän henkilökuntaedut
  • kaupan työehtosopimuksen mukaiset palvelussuhteen ehdot ja palkkauksen

Myyjänämme työskentelet K-kauppiasyrittäjän palveluksessa. Se tarkoittaa, että työllämme on vahva K-ryhmän tausta ja sen lisäksi meidän oma yrityksemme toimii paikallisesti ja ketterästi, ihmisen kokoisena työpaikkana. Kaupassamme sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää etulinjassa asiakaskokemusta sekä itseäsi kaupan alan ammattilaisena. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 12.6.2023 otsikolla Työhakemus osoitteeseen [email protected]. Jos haluat keskustella työstä lisää, voit soittaa 050 656 67 Sarille. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan mittaan ja teemme valinnan heti sopivan hakijan osuessa kohdalle. Käytämme kuuden kuukauden koeaikaa, kun täytämme vakituisia tehtäviämme. Koeajan puitteissa luonnollisesti haluamme tehdä sinuun mahdollisimman hyvän vaikutuksen työpaikkana ja toivomme, että puolestasi valloitat meidät työntekijänä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (30h/vko) K-Citymarket Pilkko, Joensuu

Kesko Oyj Kauppiaat
Joensuu
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 13.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti