Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä (30h/vko) K-Market Suvilahti, Vaasa

Hakuaika alkaa: 27.11.2023
Hakuaika päättyy: 18.12.2023

Etsimme joukkoomme juuri sinua - tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Etsimme työntekijää K-Market Suvilahteen. Työsuhde on vakituinen n.30 h/vko.

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita, ruotsin kielen taitoa ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

Meillä K-Market Koulukadulla, Suvilahdessa ja Vanhassa Vaasassa työskentelet yhteensä yli 20 hengen iloisessa porukassa. Meillä asiakaspalvelu saa jatkuvasti suurta kiitosta ja työkaverit ovat aivan mahtavia!

K-kaupassa käy paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Töissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia.

Tarjoamme sinulle:

  • vastuullisen ja turvallisen työpaikan
  • K:n perehdytysohjelman
  • asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
  • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
  • hauskat ja innostavat työkaverit
  • n. 30 h/vko vakituista sopimusta

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Timo Niemelä sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected] viimeistään 18.12.2023 mennessä. Paikka täytetään heti, kun sopiva työntekijä löytyy!

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (30h/vko) K-Market Suvilahti, Vaasa

Kesko Oyj Kauppiaat
Vaasa
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 19.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti