Skip to main content

Myyjä - Stadium Outlet Lappeenranta

JOS SINULTA LÖYTYY TAHTOA, MEILTÄ LÖYTYY LOPUT!

Oletko sinä seuraava tähtipelaajamme?

Ovatko asiakaspalvelu ja aktiivinen elämäntapa intohimosi? Oletko energinen ja palveluhenkinen tiimipelaaja, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot? Mahtavaa, saatat olla seuraava tähtipelaajamme!

Sitoutuminen ja vastuullisuus luovat perustan Stadiumin toiminnalle. Päivittäinen työmme pohjautuu näihin arvoihin sekä energiseen asiakaspalveluun ja tiimityöhön. Nämä ovat meidän intohimojamme - mikä sinua inspiroi?

Mitä tarkoittaa olla tähtipelaaja Stadium Outletilla?

Stadium Outletin ansiosta urheilu ei ole koskaan ollut halvempaa. Myyjänä edustat Stadium Outletia ja teet urheiluvarusteet ja urheilumuodin kaikille saatavaksi. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että työntekijämme nauttivat työstään ja haluavat aktivoida maailmaa kanssamme.

Haluamme, että asiakkaamme tuntevat olonsa tervetulleiksi Stadium Outletille, ja että asiakaskokemus on yhtenäinen läpi koko myymälän. Tärkein tehtäväsi on luoda olosuhteet myynnille täyttämällä myymälää tuotteilla, laittamalla ne esille selkeästi ja palvelemalla asiakkaita iloisesti ja energisesti. Toimimme tiiminä, joten liikut ympäri myymälää ja työskentelet erilaisissa tehtävissä; myyt vaatteita, kenkiä ja urheiluvarusteita, toimit kassalla sekä purat kuormia ja täytät myymälää tuotteilla. Kiinnostus ja osaaminen urheilumuodista ja -varusteista sekä kokemus kaupan alalta katsotaan eduksi.

Toivomme, että jaat ajattelutapamme ja näkemyksemme mahdollisuuksien löytämiseen haastavissakin tilanteissa. Nautit vastuusta ja mahdollisuudesta kasvaa myyjänä.

Taidot ja vaatimukset

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme alkujaan pieni perheyritys, joka on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista urheilukaupan ketjuista - alkuperäämme unohtamatta. Olemmekin edelleen yhtä suurta perhettä, ja teemme tuloksia tiiminä intohimo, energia, kehittyminen ja yksinkertaisuus ohjenuoranamme. Tarjoamme paikkaa tiimissä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja olla osa missiotamme: aktivoida maailmaa!

Katso lisää työstä Stadiumilla urasivuiltamme, Instagramista

@workatstadiumfinland tai LinkedInistä Stadium Finland.

Työsuhteen kesto ja työaika

30 h/vko

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Palkkaus Stadiumilla on Kaupan alan TES:in (B1) mukainen.

Hakeminen Osana rekrytointiprosessia saat kutsun persoonallisuustestiin. Tähän vastaaminen vie noin 15 minuuttia.

Viestimme enimmäkseen sähköpostitse, joten tarkkaile sähköpostiasi. Pidäthän varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi.

Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Toimi nopeasti, sillä saatamme edetä rekrytoinnissa jo ennen hakuajan päättymistä.

Odotamme hakemustasi!

Join the movement

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti